Μηνιαία συνάντηση Δημάρχου με τους Εκπαιδευτικούς στο Δήμο μας

DailyMeetingLogo Η μηνιαία σύσκεψη για την εκπαίδευση, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 5/11/12. Τη σύσκεψη διηύθυνε ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης και συμμετείχαν ο αρμόδιος θεματικός Αντιδήμαρχος, οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών, οι Διευθυντές των σχολείων, τα Προεδρεία των Συλλόγων Γονέων-Κηδεμόνων και αρμόδιοι παράγοντες του Δήμου. 

Οι μηνιαίες συναντήσεις συμβάλλουν στην ανταλλαγή απόψεων για τον καλύτερο σχεδιασμό και υλοποίηση των προγραμμάτων, προς όφελος των μαθητών και ευρύτερα της εκπαιδευτικής κοινότητας στο Δήμο μας. Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 3 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 18.00.

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

2132050 018 // Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

www.penteli.gov.gr // www.stergiou-kapsalis.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 6/11/2012

ΘΕΜΑ: ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Η μηνιαία προγραμματισμένη σύσκεψη για την εκπαίδευση, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012 το απόγευμα στο Δημαρχείο.

Την σύσκεψη διηύθυνε ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης και συμμετείχαν ο αρμόδιος θεματικός Αντιδήμαρχος, οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών, οι Διευθυντές των σχολείων, τα Προεδρεία των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και αρμόδιοι παράγοντες του Δήμου Πεντέλης.

Τα θέματα που απασχόλησαν την χθεσινή σύσκεψη ήταν:

• Η προληπτική συντήρηση και διασφάλιση ετοιμότητας και αποτελεσματικής λειτουργίας των συστημάτων θέρμανσης φυσικού αερίου και πετρελαίου, ενόψει του χειμώνα.

• Η εφαρμογή του προγράμματος δωρεάν ενισχυτικής διδασκαλίας στους μαθητές του Δήμου μας, εφαρμογή η οποία άρχισε με πολύ επιτυχία και εξελίσσεται με αυξανόμενη ανταπόκριση.

• Ο τρόπος χρήσης του κλειστού γυμναστηρίου Ν. Πεντέλης, ώστε να αποτρέπεται η πρόκληση ζημιών στο δάπεδο.

• Η ασφάλεια των εγκαταστάσεων του Λυκείου Μελισσίων.

• Η προμήθεια και εγκατάσταση προγράμματος πληροφορικής στις Σχολικές Επιτροπές, για την ευχερή και αποτελεσματική παρακολούθηση της κατανομής και διαχείρισης των πιστώσεων, όπως επίσης και των προβλημάτων υποστήριξης των σχολείων.

• Η εφαρμογή του προγράμματος προληπτικής ιατρικής στα σχολεία του Δήμου, η έναρξη του οποίου ξεκινά στις 15 Νοεμβρίου από το Κρυστάλλειο Δημοτικό σχολείο, καθώς και το πρόγραμμα εμβολιασμού και ιδιαίτερα του αντιφυματικού εμβολίου, που εξασφάλισε η Διοίκηση και προσφέρει στα παιδιά.

• Η συντήρηση των σχολικών εγκαταστάσεων, με ενημέρωση για τις παρεμβάσεις που έγιναν από την προηγούμενη συνάντηση και τον προγραμματισμό για τη νέα περίοδο.

• Η λειτουργία προσεχώς κυλικείου στο Λύκειο Μελισσίων.

• Ο διενεργούμενος έλεγχος 10ετίας στις παλιές Σχολικές Επιτροπές από το ΙΚΑ.

• Η έναρξη λειτουργίας της Σχολής Γονέων και Κηδεμόνων στο 3ο -5ο Δημοτικό Σχολείο.

• Η κατασκευή νέου δαπέδου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Λυκείου Μελισσίων και τα αναγκαία κατάλληλα μέτρα για την προστασία του.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης επεσήμανε ότι, οι μηνιαίες συναντήσεις συμβάλλουν στην ανταλλαγή απόψεων για τον καλύτερο σχεδιασμό και υλοποίηση των προγραμμάτων, προς όφελος των μαθητών και ευρύτερα της εκπαιδευτικής κοινότητας στο Δήμο μας.

Η επόμενη προγραμματισμένη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 3 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 18.00. 

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Μάϊος 2020
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν38
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1199768

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση