Βράβευση των Εθελοντών από τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ"

28_9_12_D.S.K.339 28_9_12_VravefsiEthelonton3343  28_9_12VravefsiEthelonton3583 28_9_12_vravefsi_Ethelonton3341 28_9_12_vravefsiEthelnoton3532 28_9_12vravefsiEthelonton_39_3403
Ο εθελοντισμός είναι η απάντηση στην απάνθρωπη εποχή που ζούμε. Είναι το δικό μας ευχαριστώ στην Ζωή. Είναι το χέρι που απλώνουμε στον διπλανό μας, για να του δείξουμε πως είμαστε για αυτόν εκεί. Σε μια κοινωνία δικαιωμάτων και οικονομικών ισολογισμών, όπου η έννοια προσφορά έχει συνδεθεί αναπόσπαστα με την ζήτηση και την ανταπόδοση, οι Εθελοντές μας λειτουργούν με μόνον εργοδότη την συνείδησή τους και μόνη αμοιβή κάποια χαμόγελα ικανοποίησης, αναγνώρισης και σεβασμού.

"Αγαπητοί μου εθελοντές σας λέω από την καρδιά μου ότι την δεκαπενταετία που μαζί ξεκινήσαμε, μαζί σφυρηλατήσαμε και μαζί πολεμάμε σε αυτό τον αγώνα χειμώνα καλοκαίρι το έργο το οποίο προσφέρετε, είναι για τον τόπο μας, για τον τόπο το δικό σας, για τον τόπο όλων, για την Πατρίδα μας, υπόδειγμα. Στηρίξτε το, συνεχίστε έτσι, μαζί θα είμαστε σε αυτό τον αγώνα, μου δίνετε δύναμη».  Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης

 

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

2132050 018

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

www.penteli.gov.gr

www.stergiou-kapsalis.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1/10/2012

ΘΕΜΑ: ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ.

Ο εθελοντισμός είναι η απάντηση στην απάνθρωπη εποχή που ζούμε. Είναι το δικό μας ευχαριστώ στην Ζωή. Είναι το χέρι που απλώνουμε στον διπλανό μας, για να του δείξουμε πως είμαστε για αυτόν εκεί.

 

Σε μια κοινωνία δικαιωμάτων και οικονομικών ισολογισμών, όπου η έννοια προσφορά έχει συνδεθεί αναπόσπαστα με την ζήτηση και την ανταπόδοση , οι Εθελοντές μας λειτουργούν με μόνον εργοδότη την συνείδησή τους και μόνη αμοιβή κάποια χαμόγελα ικανοποίησης, αναγνώρισης και σεβασμού.

Για την ανεκτίμητη κοινωνική τους προσφορά βραβεύτηκαν οι Εθελοντές του Εθελοντικού Κλιμακίου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πεντέλης, σε εκδήλωση που διοργάνωσε προς τιμήν τους ο Πρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος « Η Προστασία» κ. Απόστολος Αιβαλιώτης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2012 το απόγευμα και παρευρέθησαν, ο Θεοφιλέστατος Ηγούμενος Ιεράς Μονής Πεντέλης Ιωάννης Σακελλαρίου, ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτριος Στεργίου-Καψάλης, η κ. Κατσέλη Λούκα τ. Υπουργός, ο καθηγητής κ. Παρασκευόπουλος, ο Βουλευτής κ. Βασίλειος Καπερνάρος, η κα. Βασιλάκου Λιλίκα εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Αθηνών, ο κ. Κώστας Μανιάτης Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, ο κ. Δασκαλόπουλος εκπρόσωπος του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, ο κ. Υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Πεντέλης κ. Γρίμας Ιωάννης, Αντιδήμαρχοι , Δημοτικοί Σύμβουλοι και φορείς της πόλης.

 

 

 

Ο Πρόεδρος κ. Απόστολος Αιβαλιώτης απένειμε τιμητικό παράσημο στον κ. Δασκαλόπουλο, εκπρόσωπο του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος και τιμητικές πλακέτες στον κ. Τζαμτζή Δημήτρη, υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου καθώς και στον Εθελοντή Πυρονόμο κ. Παναγιώτου Σπυρίδωνα, Προϊστάμενο του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πεντέλης, για την κοινωνική προσφορά τους.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης απονέμοντας τους τιμητικούς επαίνους προς τους εθελοντές τους συνεχάρη για την ανιδιοτελή προσφορά τους και επεσήμανε: «Τα παιδιά του Εθελοντικού Κλιμακίου δουλεύουν μέρα-νύχτα, Χειμώνα –Καλοκαίρι και προσφέρουν ανιδιοτελώς έργο και λεφτά στον τόπο μας. Στηρίζουν και υλοποιούν την κοινωνική συνοχή που η Κεντρική εξουσία ευαγγελίζεται. Αγαπητοί μου εθελοντές σας λέω από την καρδιά μου ότι την δεκαπενταετία που μαζί ξεκινήσαμε, μαζί σφυρηλατήσαμε και μαζί πολεμάμε σε αυτό τον αγώνα χειμώνα καλοκαίρι το έργο το οποίο προσφέρετε, είναι για τον τόπο μας, για τον τόπο το δικό σας, για τον τόπο όλων, για την Πατρίδα μας, υπόδειγμα. Στηρίξτε το, συνεχίστε έτσι, μαζί θα είμαστε σε αυτό τον αγώνα, μου δίνετε δύναμη».

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Μάϊος 2020
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν35
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1199765

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση