«Τα νιάτα κοντά στην πείρα»

ypopshfiothtaNikolaidhΗ υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Μελισσίων κα Νικολαϊδη Ζαχαρένια, ευχήθηκε στον Δήμαρχο Πεντέλης και επικεφαλής του Συνδυασμού «Δημοτική Συμμαχία» Δημήτριο Στεργίου-Καψάλη υγεία και επιτυχία στους στόχους του για το καλό του τόπου και των ανθρώπων του. Ο Δήμαρχος Πεντέλης συζήτησε με την υποψήφια Σύμβουλο θέματα που αφορούν στην Αυτοδιοίκηση .......

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ - ΚΑΨΑΛΗΣ

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

www.stergiou-kapsalis.gr

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Μελίσσια, 2-01-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΘΕΜΑ: «Τα νιάτα κοντά στην πείρα»

Η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Μελισσίων κα Νικολαϊδη Ζαχαρένια, ευχήθηκε στον Δήμαρχο Πεντέλης και επικεφαλής του Συνδυασμού «Δημοτική Συμμαχία» Δημήτριο Στεργίου-Καψάλη υγεία και επιτυχία στους στόχους του για το καλό του τόπου και των ανθρώπων του.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης συζήτησε με την υποψήφια Σύμβουλο θέματα που αφορούν στην Αυτοδιοίκηση και κυρίως τα τοπικά προβλήματα της Δ.Κ. Μελισσίων και τους αγώνες που πρέπει να γίνουν για την προώθηση της επίλυσής τους.

Τόνισε στην Υποψήφια Σύμβουλο, με σπουδές Βρεφονηπιοκόμου και μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή για άτομα με Ειδικές Ανάγκες, ότι ο Αυτοδιοικητικός χώρος είναι σκληρός χώρος προσφοράς και μόνο, πράγμα που η ίδια γνωρίζει πολύ καλά αφού τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στη λειτουργία του Εθελοντικού Κλιμακίου Πεντέλης με σοβαρές ευθύνες στο Κέντρο Επιχειρήσεων και στη λειτουργία των δομών πρόνοιας και Αλληλεγγύης του Εθελοντικού Κλιμακίου.

Την ευχαρίστησε για τον καθημερινό αγώνα εθελοντισμού που κάνει και επιτυγχάνει καθημερινά με τους συναδέλφους της εθελοντές ώστε κανένας πολίτης να μείνει χωρίς ένα πιάτο φαΐ.

Τέλος της ευχήθηκε καλή Χρονιά, καλό αγώνα και καλή εκλογή στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές.

 

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιούλιος 2020
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν182
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1213331

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση