Έναρξη των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Πεντέλης.

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου σήμανε η επίσημη έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Πεντέλης υπό την αιγίδα του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου Καψάλη με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία του Αγ. Γεωργίου της Δ.Κ. Μελισσίων.Ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους η καινούρια χρονιά....

AnammaDentrou_f1 AnammaDentrou_f4 AnammaDentrou_f3 AnammaDentrou_f3 AnammaDentrou_f5

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Δ/νση : Καλαμβόκη 2Α

Τ.Κ. 15127 Μελίσσια                                                                     Μελίσσια, 10 Δεκεμβρίου 2018

Τηλ: 2132050017-18

Φαξ : 2132050039

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 242

ΘΕΜΑ: Έναρξη των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Πεντέλης.

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου σήμανε η επίσημη έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Πεντέλης υπό την αιγίδα του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου Καψάλη με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία του Αγ. Γεωργίου της Δ.Κ. Μελισσίων.

Ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους η καινούρια χρονιά όχι μόνο να δώσει τα βασικά και αυτονόητα της ζωής μας, οικογενειακή γαλήνη, κοινωνική ηρεμία, ειρήνη, υγεία στα παιδιά και τα εγγόνια μας και σε κάθε έναν από εμάς, αλλά και να βελτιώσουμε τη ζωή μας και την κοινωνία μας για ένα καλύτερο αύριο γυρίζοντας σελίδα στο 2019. Επίσης ευχαρίστησε τους καλλιτέχνες του προγράμματος για την ανιδιοτελή προσφορά τους, την Υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων κα Γιώτα Τσινού και τον Πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού κο Παναγιώτη Μούστρη για τη λειτουργεία τους και τον συντονισμό των εκδηλώσεων.

Το Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα πλαισιώθηκε από την Φιλαρμονική του Δήμου, τη Χορωδία του Β΄Καπή Δ.Κ. Μελισσίων «ΣΥΝ.ΩΔΗ.ΠΟΡΟΙ» και τη μουσική συναυλία των Αναστασία και Χάρη Αβραμίδη με την τεχνική υποστήριξη του Αβραάμ Αβραμίδη.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Φώτης Χρυσικός, ο Θεματικός Αντιδήμαρχος κος Ηλίας Βιλιώτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Τίτσα Κυβέλου, Κώστας Τζουμάκας, Βλάσσης Σιώμος, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Ν.Πεντέλης κος Μανώλης Μιχελακάκης, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Δ.Κ. Μελισσίων κ.κ. Γιώργος Μαγιάτης, Νίκος Δροσάτος, Δ.Κ. Πεντέλης κος Κανέλλος Γεωργόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΘ κος Βασίλης Λάζος, η Αντιπρόεδρος της Β, Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Χρυσούλα Μπάμπου, η Υπεύθυνη της Αιμοδοσίας του Δήμου κα Αγνή Ζώη, το Μέλος Δ.Σ. του ΟΠΑΘ κος Δημήτρης Τζαμτζής, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

 

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων 

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Σεπτέμβριος 2019
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν11
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1138772

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση