Εκδήλωση Μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων της Μ. Ασίας

Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μελισσίων επιμνημόσυνη δέηση και λειτουργία εις μνήμη της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, χωροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ.Κύριλλου.....

GenoktoniaEllhnonMAsias18_f1GenoktoniaEllhnonMAsias18_f2  GenoktoniaEllhnonMAsias18_f3GenoktoniaEllhnonMAsias18_f4

 

 

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΥΛΜΠΑΞΕ

 

Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μελισσίων επιμνημόσυνη δέηση και λειτουργία εις μνήμη της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, χωροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ.Κύριλλου.

Την εκδήλωση οργάνωσε ο Μικρασιατικός –Πολιτιστικός Σύλλογος Μελισσίων «Άγιος Γεώργιος Γκιούλμπαξε» υπό την αιγίδα του Δήμου Πεντέλης και σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού.

Ακολούθησε δοξολογία, επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων στην πλατεία Αγίου Γεωργίου Μελισσίων.

Εν συνεχεία έγινε ομιλία από τον Καθηγητή και μέλος του Συλλόγου «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ- ΓΚΙΟΥΛΜΠΑΞΕ» κο Αντώνη Παυλίδη στο Πολιτιστικό Κέντρο Δ.Κ. Μελισσίων και μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε μικρά δεξίωση.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε εκ μέρους του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου -Καψάλη ο Θεματικός Αντιδήμαρχος κος Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό. Την Εκδήλωση επίσης τίμησαν με την παρουσία τους o πρώην Δήμαρχος Μελισσίων κος Τομπουλίδης Δημήτριος, ο Διοικητής του στρατιωτικού Νοσοκομείου 414 κ. Δημήτρης Τσοκάνας, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού Δήμου Πεντέλης κ. Ηλίας Βιλιώτης, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Μελισσίων κ. Σεβαστός Βορέας, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Π.ΑΘ.» κ. Παναγιώτης Μούστρης, ο Πρόεδρος της Β΄ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Πεντέλης κ. Άγγελος Παλαιοδήμος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Άντα Μπούσουλα και Σταυρόπουλος Δημήτριος, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Δ.Κ. Μελισσίων κ.κ. Γεώργιος Μαγιάτης και Νικόλαος Δροσάτος, ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Πεντέλης κ. Κανέλλος Γεωργόπουλος, η Αντιπρόεδρος της Β΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Πεντέλης κα Χρυσούλα Μπάμπου, η Υπεύθυνη της Αιμοδοσίας του Δήμου κα Αγνή Ζώη, τα μέλη Δ.Σ. του ΟΚΠΑ κ.κ. Νικόλαος Οικονομίδης και Θεμιστοκλής Μπαλάσκας, το μέλος Δ.Σ. Β΄ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Πεντέλης κα Σέβη Πάχνη, ο πολιτευτής των ΑΝΕΛ κ. Νικήτας Δεσποτίδης εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων της πόλης και πλήθος κόσμου.

Με την παρουσία τους μας τίμησε το τμήμα της Στρατιωτικής Μουσικής ΑΣΔΥΣ, τα μέλη της οποίας ευχαριστούμε.

Την οργάνωση και επιμέλεια του Εορτασμού είχε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Παναγιώτης Γκατζόλης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ- ΓΚΙΟΥΛΜΠΑΞΕ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΑΤΖΟΛΗΣ

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Μάϊος 2020
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν77
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1200622

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση