Σημαντική νέα υποψηφιότητα στον Συνδυασμό «Δημοτική Συμμαχία».

YpopshfiothtaMparkasΤην υποψηφιότητά του με τον Συνδυασμό «Δημοτική Συμμαχία» ως Δημοτικός Σύμβουλος δήλωσε σήμερα στον επικεφαλής του Συνδυασμού Δημήτρη Στεργίου Καψάλη ο ανεξαρτητοποιηθείς από τον Συνδυασμό «Συμπολιτεία» Τοπικός Σύμβουλος κος Αθανάσιος Μπάρκας.H δήλωση της υποψηφιότητας του Τοπικού Συμβούλου κου Αθανάσιου Μπάρκα για τις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.....

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Δ/νση : Καλαμβόκη 2Α

Τ.Κ. 15127 Μελίσσια                                                                                      Μελίσσια, 20 Ιουλίου 2018

Τηλ: 2132050017-18

Φαξ : 2132050039

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 160

ΘΕΜΑ: Σημαντική νέα υποψηφιότητα στον Συνδυασμό «Δημοτική Συμμαχία».

Την υποψηφιότητά του με τον Συνδυασμό «Δημοτική Συμμαχία» ως Δημοτικός Σύμβουλος δήλωσε σήμερα στον επικεφαλής του Συνδυασμού Δημήτρη Στεργίου Καψάλη ο ανεξαρτητοποιηθείς από τον Συνδυασμό «Συμπολιτεία» Τοπικός Σύμβουλος κος Αθανάσιος Μπάρκας.

H δήλωση της υποψηφιότητας του Τοπικού Συμβούλου κου Αθανάσιου Μπάρκα για τις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ήταν το αποτέλεσμα συγκλίσεων σε συνέχεια συζητήσεων που έγιναν τις τελευταίες ημέρες μεταξύ του αρχηγού του Συνδυασμού «Δημοτική Συμμαχία» και του Ανεξάρτητου Τοπικού Συμβούλου. Στη δήλωσή του ο κος Αθανάσιος Μπάρκας τόνισε ότι εκτιμά απεριόριστα το έργο και την αυτοδιοικητική προσωπικότητα του Δημάρχου Δημήτρη Στεργίου Καψάλη που εμπνέει ασφάλεια, σοβαρότητα και εμπιστοσύνη για τον τόπο και τους ανθρώπους του και συστρατεύεται στη μεγάλη διαχρονική επιτυχή προσπάθειά του για τον τόπο και τους ανθρώπους του.

Ο Δημήτρης Στεργίου Καψάλης υποδέχτηκε με αισθήματα εκτίμησης το νέο στέλεχος στο Συνδυασμό «Δημοτική Συμμαχία» και του εξέφρασε τη στήριξη και την εμπιστοσύνη του, δηλώνοντας ότι ο τόπος και οι άνθρωποι του Δήμου Πεντέλης έχουν ανάγκη από ικανά και ανιδιοτελή στελέχη της προσφοράς και του καθήκοντος και η συστράτευσή του στον αγώνα για τον άνθρωπο και το Πεντελικό περιβάλλον αποτελεί εφαλτήριο για ολοένα καλύτερες μέρες για τον Δήμο μας.

Ο Δήμαρχος κλείνοντας ανέφερε ότι η μετακίνηση του κου Μπάρκα στον Συνδυασμό του είναι η δεύτερη μετακίνηση Συμβούλου μετά από εκείνη του κου Τζουμάκα και εκτιμά ότι είναι η κατάλληλη ώρα για να προσκαλέσουμε να συστρατευθούν μαζί μας όλα τα ικανά και ανιδιοτελή στελέχη της κοινωνίας που επιθυμούν να προσφέρουν στον τόπο, ώστε μέσα από το νέο δύσκολο αυτοδιοικητικό πλαίσιο που διαμορφώνει η εφαρμογή του «Κλεισθένη I» να αναδειχθεί ένας ισχυρός αυτοδιοικητικός φορέας διοίκησης στον Δήμο Πεντέλης.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων 

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιούλιος 2020
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν287
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1213427

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση