Κοπή πίτας του Κέντρου Κοινωνικής Φροντίδας και Πρόνοιας Δ.Κ. Πεντέλης

KophPitas18_KapiPentelhsΘα είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μας, να παρευρεθείτε στην κοπή της πίτας του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 11:00 π.μ., στην αίθουσα του ΚΑΠΗ της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης. Η εκδήλωση θα πλαισιώνεται με ζωντανή παραδοσιακή μουσική και χορευτικά συγκροτήματα.....

 

kaphPentelis_log

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Θα είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μας, να παρευρεθείτε στην κοπή της πίτας του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 11:00 π.μ., στην αίθουσα του ΚΑΠΗ της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης.

Η εκδήλωση θα πλαισιώνεται με ζωντανή παραδοσιακή μουσική και χορευτικά συγκροτήματα.

Θα προσφερθούν εδέσματα, ποτά και αναψυκτικά.

Το Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας και Πρόνοιας Δήμου Πεντέλης, από την αρχή της σύστασής του, έχει θέσει ως βασικό στόχο την παροχή υπηρεσιών και την υλοποίηση δράσεων ώστε να λειτουργεί και να στέκεται ενεργά και ουσιαστικά δίπλα στον Άνθρωπο που χρειάζεται απλόχερα φροντίδα και υποστήριξη. Έχουμε κατορθώσει να δημιουργήσουμε μια μεγάλη και μονιασμένη οικογένεια μέσα σε ένα φιλικό και γεμάτο αγάπη περιβάλλον.

Βασικό μέλημα για μας, και πρωταρχική μας φροντίδα είναι να επιτυγχάνουμε το κοινωνικό και ανθρωπιστικό μας έργο, με προγράμματα ψυχαγωγίας & δημιουργικότητας, διεκδικώντας το δικαίωμά τους στη ζωή, την ενεργό δράση και την άμβλυνση των κοινωνικών ανισοτήτων.

Όλα αυτά τα χρόνια συμπαραστάτης μας είναι ο Δήμος Πεντέλης, και προσωπικά ο Δήμαρχος, κ. Δημήτριος Στεργίου - Καψάλης, ο οποίος, προς τιμήν του, στηρίζει ποικιλοτρόπως τις πρωτοβουλίες και το έργο μας.

Στα πλαίσια των κοινωνικών μας δραστηριοτήτων λοιπόν, θα πραγματοποιήσουμε την ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πίτας. Είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για μας, αλλά και για τους ανθρώπους που θα παρευρεθούν, να τους δώσουμε την ευκαιρία να μας γνωρίσουν από κοντά και να περάσουμε ευχάριστες στιγμές μέσα σε αυτή τη ζεστή ατμόσφαιρα ώστε οι δεσμοί μεταξύ μας να διατηρηθούν στενοί και δυνατοί.

Ας κάνουμε όλοι ένα βήμα μπροστά και ας ενισχύσουμε όλοι μαζί την κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή. Η δύναμη των λόγων και των πράξεών μας να αντανακλά στις καρδιές των συμπολιτών μας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας και σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά.

 

Με τιμή

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΩΗΣ

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Σεπτέμβριος 2019
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν42
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1139644

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση