Τιμητική Εκδήλωση Αφιέρωμα στη Μνήμη του Συμπολίτη μας Αρχιμουσικού Διονύση Αποστολάτου.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δ.Κ. Μελισσίων, η τιμητική εκδήλωση αφιέρωμα στη μνήμη του συμπολίτη μας αρχιμουσικού Διονύση Αποστολάτου που διοργανώθηκε και τον Οργανισμό Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Πεντέλης (Ο.Π.ΑΘ.). Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό ο Δήμαρχος Πεντέλης...

Afieroma_Apostolatos_12_17_f1

 apostolatos-3-12-17-21-700x375 apostolatos-3-12-17-4

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Δ/νση : Καλαμβόκη 2Α

Τ.Κ. 15127 Μελίσσια                                                                                   Μελίσσια, 7 Δεκεμβρίου 2017

Τηλ: 2132050015-17-18

Φαξ : 2132050039

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 214

ΘΕΜΑ: Τιμητική Εκδήλωση Αφιέρωμα στη Μνήμη του Συμπολίτη μας Αρχιμουσικού Διονύση Αποστολάτου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δ.Κ. Μελισσίων, η τιμητική εκδήλωση αφιέρωμα στη μνήμη του συμπολίτη μας αρχιμουσικού Διονύση Αποστολάτου που διοργανώθηκε και τον Οργανισμό Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Πεντέλης (Ο.Π.ΑΘ.).

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό ο Δήμαρχος Πεντέλης ο οποίος  καλωσόρισε την Καίτη και Πόλυ Αποστολάτου, σύζυγο και κόρη του αείμνηστου αρχιμουσικού Διονύση Αποστολάτου και όλους τους παρευρισκομένους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και ήρθαν να τιμήσουν με την παρουσία τους την μνήμη του αρχιμουσικού.  Επίσης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Ο.Π.ΑΘ. κο Παναγιώτη Μούστρη για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Δήμαρχος με τον Πρόεδρο του ΟΠΑΘ και τον Κεφαλονίτη γλύπτη Σπύρο Χουρμούζη έκαναν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Διονύση Αποστολάτου που φιλοτέχνησε αφιλοκερδώς ο γλύπτης.

Το αφιέρωμα συνεχίστηκε με ερμηνείες τραγουδιών που ταξίδευσαν το κοινό μέσα από ένα  «μουσικό ταξίδι» με την συμμετοχή της μικτής χορωδίας Μελισσίων που φέρει τιμητικά και το όνομά της «Διονύσης Αποστολάτος», αφού αυτός ήταν ο ιδρυτής της, συνοδεία μαντολινάτας υπό τη διεύθυνση του Χαράλαμπου Μιχαηλίδη και υπό την επιμέλεια των αδερφών Γεράσιμου και Σπύρου Καραβιώτη μαθητών του αείμνηστου Αποστολάτου.

Στο τέλος της μουσικής παράστασης απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στη σύζυγο και την κόρη του Διονύση Αποστολάτου, όπως και στον μαέστρο Χαράλαμπο Μιχαηλίδη, στους αδελφούς Γεράσιμο και Σπύρο Καραβιώτη και σε άλλους συντελεστές του αφιερώματος.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο πρ. Υπουργός και Βουλευτής κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, ο πρ. Υπουργός κ. Απόστολος Ανδρεουλάκος, ο Διοικητής του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Ειδικών Νοσημάτων (Σ.Ν.Ε.Ν.) Ταξίαρχος κ. Δημήτριος Τσοκάνας,  ο άμισθος σύμβουλος του Δημάρχου κ. Κωνσταντίνος Καζάκος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Χορωδιών Ελλάδος κ. Αντώνης Οικονόμου, ο κ. Χάρης Κουρής Καθηγητής Ανωτέρων Θεωρητικών και Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Χορωδιών Ελλάδος, o Συνθέτης τέως Δήμαρχος κ. Θωμάς Μπακαλάκος, οι Μαέστροι κ.κ. Παναγής Μπαρμπάτης, Χρήστος Κουτσονίκας, Γιάννης Λαζαρίδης, Γιώτα Σανγβινάτσου και Ρία Βούλγαρη, η υψίφωνος της Λυρικής Σκηνής κα Καίτη Στελλάκη, η υψίφωνος και καθηγήτρια τραγουδιού κα Σοφία Παπαδημητροπούλου, ο Σκηνοθέτης κ. Τάκης Βουγιουκλάκης με τη σύζυγό του Ηθοποιό κα Έφη Πίκουλα, η κα Φανή Πολυμέρη Γλωσσολόγος κόρη του αείμνηστου τραγουδιστή, συνθέτη και στιχουργού Φώτη Πολυμέρη, ο θεματικός Αντιδήμαρχος κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Άντα Μπούσουλα, Καίτη Μασμανίδου, Γιάννης Ζώης και Γεώργιος Δρόσος, ο Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Ν. Πεντέλης κος Μανώλης Μιχελακάκης, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Πεντέλης κα Σουτάδη-Καπράλου Χρυσούλα, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Μελισσίων κ.κ. Σταυρούλα Μιχαλοπούλου και Γεώργιος Μαγιάτης, ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Πεντέλης κ. Κανέλλος Γεωργόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΘ κος Βασίλειος Λάζος, η Αντιπρόεδρος της Β΄ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Χρυσούλα Μπάμπου, το μέλος  του ΔΣ του ΟΠΑΘ κ. Δημήτριος Τζαμτζής, η Υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων κα Γιώτα Τσινού, η Υπεύθυνη του Δ ΚΑΠΗ Δ.Κ. Μελισσίων και Αιμοδοσίας του Δήμου κα Αγνή Ζώη, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Δείτε το βίντεο με τον χαιρετισμό του Δημάρχου στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?v=t1TkScAPU2I

Δείτε αναλυτικό ρεπορτάζ και όλα τα βίντεο της εκδήλωσης στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.thessi.gr/?p=240747

Πηγή: thessi.gr

 

 Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Σεπτέμβριος 2019
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν280
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1138453

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση