Εκδρομή στη Βιέννη για τα μέλη του ΚΑΠΗ Δ.Κ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ

wienΈχοντας ακόμα πρόσφατες και ζωντανές τις αναμνήσεις από το προηγούμενο μακρινό μας ταξίδι στην Κύπρο, δύο μήνες μετά φτιάχνουμε τις βαλίτσες μας για νέο προορισμό. Ο Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης της Δ.Κ Πεντέλης διοργανώνει για τα μέλη του ταξίδιΣτην Βιέννη για 5 ημέρες   Οδική- Αεροπορική Εκδρομή 18.12.17 - 22.12.17........

kaphPentelis_log

Πεντέλη, 25/11/2017 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  

Έχοντας ακόμα πρόσφατες και ζωντανές τις αναμνήσεις από το προηγούμενο μακρινό μας ταξίδι στην Κύπρο, δύο μήνες μετά φτιάχνουμε τις βαλίτσες μας για νέο προορισμό. Ο Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης της Δ.Κ Πεντέλης διοργανώνει για τα μέλη του ταξίδι:

 

Στην Βιέννη για 5 ημέρες   Οδική- Αεροπορική Εκδρομή         18.12.17 -  22.12.17

Η Βιέννη αποτελεί την μεγαλύτερη πόλη, καθώς και το πολιτικό, οικονομικό και πολιτισμικό κέντρο της Αυστρίας. Λόγω του μεγάλου πλούτου της σε μουσεία, έργα τέχνης και ιστορικά μνημεία (ιδίως αυτοκρατόρων) αποτελεί πόλο έλξης πολλών τουριστών. Βρίσκεται σε κομβικό σημείο ανάμεσα στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και είναι ένα από τα σημαντικότερα λιμάνια του Δούναβη, σε γεωγραφική θέση με μεγάλη οικονομική σημασία. Επιπλέον η Βιέννη είναι έδρα διάφορων διεθνών οργανισμών, όπως ο Οργανισμός εξαγωγών πετρελαιοπαραγωγών χωρών, η Διεθνής Οργάνωση Ατομικής Ενέργειας, ο Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη. Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών επίσης διαθέτει μεγάλες εγκαταστάσεις στην πόλη.

Το Κέντρο μας επέλεξε να ταξιδέψουμε σε αυτή τη μαγική πόλη με τον αριστοκρατικό αέρα σε μια εποχή που η ατμόσφαιρα θεωρείται μοναδική, χάρη στα Χριστούγεννα που πλησιάζουν. Με το τουριστικό πρακτορείο Famous Sotiriou Travel, που βρίσκεται 30 χρόνια στον χώρο και ταξιδέψαμε με επιτυχία στην Κύπρο μας, εξασφαλίζεται η ασφάλεια, η συνέπεια, η επαγγελματική εξυπηρέτηση και η άρτια διοργάνωση αυτού του ταξιδιού. Θα ξεκινήσουμε οδικώς για να δούμε ακόμα περισσότερες τοποθεσίες, με πρώτη στάση και διανυκτέρευση  στη Jacodina. Αφού περιηγηθούμε σύντομα την επόμενη ημέρα  στην Σερβία, θα οδηγηθούμε στην Βιέννη για τις υπόλοιπες ημέρες. Την 5η ημέρα θα επιστρέψουμε στην Ελλάδα αεροπορικώς από την Μπρατισλάβα.

 Δεν μπορείς να αποφύγεις να μεγαλώνεις, αλλά δεν είσαι υποχρεωμένος να γεράσεις”.

Με αυτή τη στάση ζωής προχωράμε με αισιοδοξία, ευγνωμοσύνη εστιάζοντας μόνο στα σημαντικά.  Βρίσκουμε πάντα την ευκαιρία σε κάθε αλλαγή, δεν σταματάμε να χάνουμε το γέλιο και την καλή μας διάθεση καθώς και να ζούμε νέες εμπειρίες! Γι’αυτό και το κέντρο μας δεν εφησυχάζει ποτέ, με τη βοήθεια του Δημάρχου μας κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΑΨΑΛΗ, κάνοντας τα αδύνατα δυνατά για να προσφέρει στα μέλη του τις καλύτερες επιλογές. Σεβόμενοι πάντα τις ανάγκες του καθενός ξεχωριστά, δρούμε συλλογικά για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων.

 Σας ευχαριστούμε για τη μεγάλη συμμετοχή και την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο κέντρο μας! 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ  ΖΩΗΣ

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιούλιος 2020
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν231
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1212861

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση