Ανακοίνωση διοργάνωσης εκδρομής στην Κύπρο από το ΚΑΠΗ Δ.Κ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ

CYPRUSΤο Κέντρο μας επέλεξε ένα ξεχωριστό ταξίδι για τον Οκτώβριο του 2017, Κυριακή 8 με Πέμπτη 12 Οκτωβρίου, στην Κύπρο μας. Ένα ταξίδι που χαρακτηρίζεται από συναισθήματα αδελφοσύνης και εθνικής ανάτασης.......

 

 

 

kaphPentelis_log

Πεντέλη, 18/9/17

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης, δεν σταματά να αφουγκράζεται τις ανάγκες των μελών του, δεν εφησυχάζει και φροντίζει πάντα να εμπλουτίζει το πολιτιστικό και κοινωνικό πρόγραμμα με τις καλύτερες επιλογές.

Τα ταξίδια δίνουν νόημα στην ζωή μας, μας κάνουν υγιέστερους και επιστρέφοντας γινόμαστε πιο πλούσιοι, έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητα με άλλη οπτική. Οι εμπειρίες, τα συναισθήματα, οι εικόνες γεμίζουν την ψυχή μας και μειώνουν το στρες.

Το Κέντρο μας επέλεξε ένα ξεχωριστό ταξίδι για τον Οκτώβριο του 2017, Κυριακή 8 με Πέμπτη 12 Οκτωβρίου, στην Κύπρο μας. Ένα ταξίδι που χαρακτηρίζεται από συναισθήματα αδελφοσύνης και εθνικής ανάτασης.

Ο Γιώργος Σεφέρης έγραφε για την Κύπρο “τον έχω αγαπήσει αυτόν τον τόπο. Ίσως γιατί αισθάνομαι πως αυτός ο λαός έχει ανάγκη από όλη μας την αγάπη και όλη τη συμπαράστασή μας. Ένας πιστός λαός, πεισματάρικα και ήπια σταθερός”.

Πέρα από τα αξιόλογα Ιστορικά Θρησκευτικά κειμήλια, εδώ συνδυάζεται η ομορφιά των βουνών και η πράσινη βλάστηση. Η Κύπρος θα μας μαγέψει όλους!

 

Με οδηγό τον ξεναγό μας, θα περιηγηθούμε μέσα σε πέντε ημέρες σε όλα τα σημαντικά ιστορικά μνημεία της πολύπαθης ιστορικής διαδρομής της Κύπρου, που δύσκολα θα φύγουν από την μνήμη μας. Ένας ευλογημένος τόπος που συνδέεται με τον ελληνισμό και με άλλους λαούς και πολιτισμούς, χωρισμένος στα δύο. Με συναισθήματα συγκίνησης μα και περηφάνιας θα ζήσουμε ένα από τα πιο ξεχωριστά ταξίδια- εμπειρία ζωής. Γιατί η Κύπρος μας δίνει μαθήματα αφύπνισης και περισυλλογής. Να μην εγκαταλείπουμε, να μη ξεχνάμε και να αγωνιζόμαστε πάντα για την πατρίδα μας.

Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το έργο μας και συμμετέχετε με όποιον τρόπο δύναται ο καθένας. Στην προσπάθεια που κάνουμε καθοδηγούμενοι πάντοτε από τον Δήμαρχό μας ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΑΨΑΛΗ, βρισκόμαστε όσο μπορούμε πιο αποτελεσματικοί δίπλα στον Άνθρωπο και ιδιαίτερα στην Τρίτη Ηλικία που για εμάς βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας προς το Κέντρο μας.

Είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας.  

Με εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΩΗΣ

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιούλιος 2020
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν180
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1213329

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση