Ημερήσια Εκδρομή από το ΚΑΠΗ Δ.Κ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ στο Πόρτο Γερμενό.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΠΗ Δ.Κ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΓΕΡΜΕΝΟ

PortoGermeno

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 (Αναχώρηση από το Δημαρχείο της Παλαιάς Πεντέλης 8:00 πμ.)....

 

kaphPentelis_log

 

 

 

 

Πεντέλη, 4/9/2017 

ΠΟΡΤΟ ΓΕΡΜΕΝΟ – ημερήσια εκδρομή

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

 

Αναχώρηση από το Δημαρχείο της Παλαιάς Πεντέλης 8:00 πμ. 

 

Ύστερα από ένα ζεστό καλοκαίρι που περάσαμε, ήρθε το Φθινόπωρο και με καινούργια διάθεση ξεκινάμε τις εκδρομές μας και τις διασκεδάσεις μας.

Σας ευχόμαστε Καλό Χειμώνα.

Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να κάνουμε περισσότερο ευχάριστη την επικοινωνία μας για να ποικίλουμε τη μονοτονία της ζωής μας και να χαρούμε με τις εκδρομές, την ομορφιά της φύσης.

Ο άνθρωπος σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά έχει την ανάγκη της ψυχαγωγίας, της επικοινωνίας και της ανταλλαγής των απόψεών του.

Η “φωλιά” του Κέντρου μας θα μας τα προσφέρει όλα αυτά και εγώ θα προσπαθήσω να κάνω, ό,τι μπορώ καλύτερα για όλους εσάς.

Ξεκινάμε το φθινόπωρο με ημερήσια εκδρομή στο Πόρτο Γερμενό.

Στη Δυτική Αττική, στον Κορινθιακό Κόλπο και σε απόσταση 70 χλμ. από την Αθήνα βρίσκεται ο κόλπος του Πόρτο ΓερμενόΑιγόσθενα). Εκεί υπάρχουν αρκετές παραλίες, η μία κοντά στην άλλη, οι οποίες προσφέρουν εύκολη πρόσβαση, καθαρά νερά και ακτές με άμμο και ψιλό βότσαλο.

Τα Αιγόσθενα ανήκαν στην Μεγαρίδα, ένα σημαντικό λιμάνι όπου οχύρωναν τις διαβάσεις προς την Αθήνα, τα Μέγαρα και την Πελοπόννησο. Κατά την Βυζαντινή περίοδο η κατασκευή πολλών εκκλησιών φανερώνει μια περίοδο ακμής.

Στους πρόποδες του Κιθαιρώνα, βορειοδυτικά της Ελευσίνας και των Μεγάρων, στα όρια των νομών Αττικής και Βοιωτίας κοντά στα Βίλια, βρίσκεται η γυναικεία βυζαντική Ιερά Μονή του Οσίου Μελετίου, που χρονολογείται τον 12ο αιώνα. Στη μονή υπάρχουν ενδιαφέροντα βυζαντινά και νεότερα κτίσματα (ναοί, τράπεζα, συγκροτήματα κελλιών), που ξεχωρίζουν για τη γλυπτική και ζωγραφική τους διακόσμηση.

Μετά τη βόλτα μας, θα διασκεδάσουμε και θα γευματίσουμε στην ταβέρνα “ ο Μάκης”.

Εύχομαι να περάσουμε μια όμορφη και ευχάριστη μέρα!

Το πρόγραμμα μεταβάλλεται ανάλογα με τις ανάγκες της εκδρομής.

 

Οι δραστηριότητες μας έχουν  χαρακτήρα επιμορφωτικό, δημιουργικό & ψυχαγωγικό. Η εμπιστοσύνη και η αγάπη σας μας δίνει περισσότερη δύναμη να συνεχίσουμε με πείσμα το κοινωνικό μας και ανθρωπιστικό μας έργο!

Ευχές από τον Δήμαρχό μας Δημήτρη Στεργίου Καψάλη, που είναι πάντα δίπλα μας, για ένα δημιουργικό, ζεστό και ανθρώπινο χειμώνα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΩΗΣ

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Σεπτέμβριος 2019
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν35
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1137880

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση