Υπηρεσίες «Έξυπνης Πόλης μέσω κινητού τηλεφώνου» στο Δήμο Πεντέλης – Υλοποίηση της εφαρμογής «ClicknSpot».

clicknspotΟ Δήμος Πεντέλης στα πλαίσια της καλύτερης εξυπηρέτησης των Δημοτών του, υλοποιεί τις υπηρεσίες Έξυπνης Πόλης της εφαρμογής ClicknSpot, στοχεύοντας στην άμεση επικοινωνία του Δημότη με τις Υπηρεσίες μας, κάνοντας χρήση της νέας τεχνολογίας και των δυνατοτήτων του κινητού τηλεφώνου...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Δ/νση : Καλαμβόκη 2Α

Τ.Κ. 15127 Μελίσσια                                                                              Μελίσσια, 8 Σεπτεμβρίου 2017

Τηλ: 2132050015-17-18

Φαξ : 2132050039

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -135 

ΘΕΜΑ: Υπηρεσίες «Έξυπνης Πόλης μέσω κινητού τηλεφώνου» στο Δήμο Πεντέλης – Υλοποίηση της εφαρμογής «ClicknSpot».

 

Ο Δήμος Πεντέλης στα πλαίσια της καλύτερης εξυπηρέτησης των Δημοτών του, υλοποιεί τις υπηρεσίες Έξυπνης Πόλης της εφαρμογής ClicknSpot, στοχεύοντας στην άμεση επικοινωνία του Δημότη με τις Υπηρεσίες μας, κάνοντας χρήση της νέας τεχνολογίας και των δυνατοτήτων του κινητού τηλεφώνου.

Η εφαρμογή ClicknSpot αποτελεί ένα μέσο για τη δημιουργία ενός μοντέλου «Ψηφιακής Πόλης στο Δήμο Πεντέλης», το οποίο  διευκολύνει τη ζωή των Δημοτών, μέσω πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο, για τις δράσεις και τη λειτουργία του Δήμου μας και παρέχει τη δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης του Δήμου για τα αιτήματα των Δημοτών του.

Με τη χρήση του ClicknSpot οι ενδιαφερόμενοι μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν μια αναφορά στο γεωγραφικό χάρτη αποτυπώνοντας ένα πρόβλημα ή ένα συμβάν εντός του Δήμου με ταυτόχρονη άμεση ενημέρωση της Δημοτικής Αρχής.

Οι αναφορές των Δημοτών καταχωρούνται στη διαχειριστική πλατφόρμα του Δήμου και οι Δημότες ενημερώνονται για την εξέλιξη της αναφοράς τους από την ίδια τη Δημοτική Αρχή μέσω του κινητού τους τηλεφώνου και της εφαρμογής ClicknSpot.

Επιπλέον με την εφαρμογή ClicknSpot δίνεται η δυνατότητα γεωχωρικής απεικόνισης όλων των σημείων ενδιαφέροντος, γεγονότων, εκδηλώσεων, τουριστικών και μη χώρων, κλπ που επιθυμούν οι φορείς να κοινοποιήσουν στους Πολίτες.

Για τη χρήση των υπηρεσιών της εφαρμογής ClicknSpot, μπορείτε να συνδεθείτε μέσω της πλατφόρμας https://clicknspot.com (η εγγραφή γίνεται δηλώνοντας μόνο ένα λογαριασμό email).

Θα θέλαμε να επικοινωνείτε με το Δήμο μας ηλεκτρονικά, είτε μέσω της εφαρμογής κινητού τηλεφώνου Clicknspot είτε μέσω της δημοτικής ιστοσελίδας www.penteli.gov.gr, για την επίλυση των προβλημάτων της γειτονιάς σας. 

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη και σε Android και μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν από το Play Store της Google

(https://play.google.com/store/apps/details?id=com.emindtech.clicknspot&hl=el).

 

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων 

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Σεπτέμβριος 2019
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν100
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1139513

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση