Δράση Αλληλεγγύης από το 1ο Σύστημα Αεροπροσκόπων του Δήμου μας

230213_ProskopoiProsfora proskopoi020313_ proskopoiProsfora ProskopoiEstia_3280 

Οι νεαροί πρόσκοποι του 1ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Μελισσίων, πιστοί στις αρχές τους και θεωρώντας καθήκον τους για τους συμπολίτες, συγκέντρωσαν τρόφιμα για να τα προσφέρουν στην «Εστία δωρεάν παροχής τροφίμων, ρούχων και οικιακού εξοπλισμού του Εθελοντικού Κλιμακίου Πεντέλης». Με την βοήθεια του σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και τη συνδρομή των δημοτών, οι πρόσκοποι μάζεψαν τρόφιμα από τους πολίτες...

Την Κυριακή 3 Μαρτίου 2013 τα μετέφεραν στην Εστία για να διατεθούν στα νοικοκυριά που δοκιμάζονται καθημερινά με τον χειρότερο τρόπο και τα στηρίζει το Εθελοντικό Κλιμάκιο. Μια δράση αγάπης και συμπαράστασης που δικαιολογημένα άξιζε τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Δημήτρη Στεργίου- Καψάλη, ο οποίος υποδέχθηκε τους προσκόπους με τον Αρχηγό του 1ου Συστήματος κ. Σταμάτη Κοντογάννη και τον Αρχηγό Αγέλης Λυκοπούλων κ. Ηλία Ζορμπαλά.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1ου ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΕΡΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 03/03/2013

Το 1ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Μελισσίων, για μια ακόμα φορά, ευαισθητοποιημένο από την οικονομική κρίση που πλήττει τους συμπολίτες μας και κυρίως τους απόρους της περιοχής μας, διοργάνωσε, με πρωτοβουλία του αρχηγού Αγέλης Λυκοπούλων Ηλία Ζορμπαλά, των παιδιών της Αγέλης και των γονέων τους, δράση για τη συγκέντρωση τροφίμων προς ενίσχυση της Εστίας Τροφίμων του Εθελοντικού Κλιμακίου του Δήμου Πεντέλης. Το Σάββατο 23/2/2013 αντιπροσωπεία του Συστήματος επισκέφθηκε από τις πρωινές ώρες το κατάστημα "Ι. & Σ. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε." στα Μελίσσια που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση και με τη συνεργασία των υπαλλήλων του ενημέρωναν τους πελάτες για την κοινωνική δράση. Μεγάλος αριθμός πολιτών ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα και μας εφοδίασε με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης ξεπερνώντας κάθε προσδοκία μας.

Την Κυριακή 3 Μαρτίου 2013 οι Βαθμοφόροι της Αγέλης και τα Λυκόπουλα του Συστήματος παρέδωσαν τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από τη δράση, αλλά και από αγορές αγαθών με χρήματα που συγκεντρώθηκαν για τον ίδιο σκοπό, στο εθελοντικό κλιμάκιο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου παρουσία του Δημάρχου κου Δημητρίου Στεργίου-Καψάλη και Δημοτικών Συμβούλων. Τη δράση μας χαιρέτησε ο Δήμαρχος Πεντέλης κος Στεργίου – Καψάλης Δημήτριος ο οποίος μας ευχαρίστησε για την προσφορά και δήλωσε πάντα συμπαραστάτης μας σε ανάλογες εκδηλώσεις. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε την αλυσίδα σούπερ μάρκετ "Ι. & Σ. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε.", τη διεύθυνση και τους υπαλλήλους του Καταστήματος Μελισσίων για την υποδοχή, τη συμπαράσταση και την ευγενική χορηγία τους.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
2132050 018
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
www.penteli.gov.gr
www.stergiou-kapsalis.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 4/3/2013

ΘΕΜΑ: ΜΙΑ ΔΡΑΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ του 1ου ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΕΡΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ.

Οι νεαροί πρόσκοποι του 1ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Μελισσίων, πιστοί στις αρχές τους και θεωρώντας καθήκον τους για τους συμπολίτες, συγκέντρωσαν τρόφιμα για να τα προσφέρουν στην «Εστία δωρεάν παροχής τροφίμων, ρούχων και οικιακού εξοπλισμού του Εθελοντικού Κλιμακίου Πεντέλης».

Με την βοήθεια του σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και τη συνδρομή των δημοτών, οι πρόσκοποι μάζεψαν τρόφιμα από τους πολίτες.

Την Κυριακή 3 Μαρτίου 2013 τα μετέφεραν στην Εστία για να διατεθούν στα νοικοκυριά που δοκιμάζονται καθημερινά με τον χειρότερο τρόπο και τα στηρίζει το Εθελοντικό Κλιμάκιο.

Μια δράση αγάπης και συμπαράστασης που δικαιολογημένα άξιζε τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Δημήτρη Στεργίου- Καψάλη, ο οποίος υποδέχθηκε τους προσκόπους με τον Αρχηγό του 1ου Συστήματος κ. Σταμάτη Κοντογάννη και τον Αρχηγό Αγέλης Λυκοπούλων κ. Ηλία Ζορμπαλά.

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιανουάριος 2021
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν259
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1262887

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση