Δενδροφύτευση & Αθλητισμός στο Δήμο μας

ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ (πρώην χωματερή) & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΜΑΣ...

1---prosklisi-anadasosi-athlitismos  2---prosklisi-anadasosi-athlitismos 3---prosklisi-anadasosi-athlitismosPRO-META_KATHARISMOU_KOIMHTHRIOU foto-athlistismos-periballon

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης, ως αθλητής και προπονητής ιππασίας, άνθρωπος του αθλητισμού δια βίου και αγωνιστής για το περιβάλλον, ανέλαβε τη συνδιοργάνωση με την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία, του 2ου Πανελλήνιου προγράμματος "Αναδάσωση &Αθλητισμός"...

 

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: 3/11/2011

ΘΕΜΑ: To 2ο Πανελλήνιο Πρόγραμμα «Αναδάσωση & Αθλητισμός» στο Δήμο Πεντέλης

 

O Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης   μπροστάρης στους αγώνες του για το Πεντελικό Περιβάλλον και στηρίζοντας τους Νέους στον αγώνα τους, αναδεικνύοντας την καθαρότητα και την δυναμική τους με Αρχές και Αξίες, ανέλαβε την συνδιοργάνωση με την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδας (ΕΘΝ.Ο.Α.) του 2ο Πανελλήνιου Προγράμματος «Αναδάσωση & Αθλητισμός» στην Πεντέλη.

Στις 10 Νοεμβρίου 2011 από το πρωί, η Πεντέλη με το πληγωμένο βουνό, τον τελευταίο πνεύμονα ζωής στην Αττική, με μια ανοιχτή αγκαλιά θα υποδεχθεί μαθητές της Α΄ βάθμιας και Β’ βάθμιας εκπαίδευσης από όλα τα σχολεία της Αττικής, αθλητικούς συλλόγους, Πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες να μεταλαμπαδεύσουν σε όλους ότι χρέος μας είναι να αγωνιστούμε και να κυνηγάμε την υπέρβαση.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης, ως αθλητής και προπονητής ιππασίας, άνθρωπος του αθλητισμού δια βίου, δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία σε τέτοιες δράσεις.

Στις αθλητικές εκδηλώσεις του προγράμματος «Αναδάσωση & Αθλητισμός» οι μαθητές θα λάβουν μέρος σε κυκλική βιωματική προσέγγιση σε οκτώ Ολυμπιακά Αγωνίσματα με Πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες και σε παιγνίδια Φυσικής Αγωγής. Παράλληλα θα παρακολουθήσουν Περιβαλλοντική εκπαίδευση από τους δασολόγους κ.κ Καψάλη Δ. και Θυμάκη Ν. και θα φυτέψουν δενδρύλλια με την συνδρομή των υπευθύνων αναδάσωσης από το Δήμο Πεντέλης.

Οι αθλητικές εκδηλώσεις του προγράμματος «Αναδάσωση και Αθλητισμός» θα πραγματοποιηθούν σε διαμορφωμένα γήπεδα για τα Ολυμπιακά Αθλήματα στη Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης. Όσον αφορά στη δενδροφύτευση θα πραγματοποιηθεί στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων, στην πρώην χωματερή επί σειρά ετών κοντά στο κοιμητήριο Μελισσίων, την οποία καθάρισε η Διοίκηση αποδίδοντας τον προσήκοντα σεβασμό στους συνδημότες μας.

Οι Πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες που συμμετέχουν είναι: Πύρρος Δήμας, Δημοσθένης Ταμπάκος, Λεωνίδας Κόκκας, Γιώργος Σιγάλας, Ειρήνη Αινδιλή, Νάσος Γαλακτερός, Έρρικα Πρεζεράκου, Φανή Ψαθά, Βασίλης Κολλάρος, Γιώργος Πετρέας, Βίκυ Αρβανίτη, Μαρία Τσιαρτσιάνη, Κώστας Ταμπουρατζής, Ελένη Μπαλιούση κ.α.

 

Τέλος, ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου –Καψάλης για μια ακόμη φορά, ήθελε να εξάρει την ιδιαίτερη εκτίμηση του για την πρωτοβουλία της ΕΘΝΟΑ στη διοργάνωση της ημερίδας αυτής, που αποτελεί προσφορά στα παιδιά και στο περιβάλλον.

 

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιανουάριος 2021
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν75
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1262088

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση