Διαδημοτική Ενεργειακή Ημέρα στο Δήμο Πεντέλης

Braveio_RaftopoulouFoteini_May2013Στο πλαίσιο του θεσμού των «Ενεργειακών Ημερών» και του Συμφώνου των Δημάρχων η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πεντέλης με την αρωγή της Θεματικής Αντιδημάρχου κας Μπούσουλα Χάνου Άντας διοργάνωσε, για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων, καλλιτεχνικό διαγωνισμό με θέμα :

«Ζωγραφίζω τι κάνουμε στην πόλη μας για να καθαρίσουμε τον ουρανό της»

 

 

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

2132050 018 // Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

www.penteli.gov.gr // www.stergiou-kapsalis.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 3/6/2013

ΘΕΜΑ: Διαδημοτική Ενεργειακή Ημέρα στο Δήμο Πεντέλης

Στο πλαίσιο του θεσμού των «Ενεργειακών Ημερών» και του Συμφώνου των Δημάρχων η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πεντέλης με την αρωγή της Θεματικής Αντιδημάρχου κας Μπούσουλα Χάνου Άντας διοργάνωσε, για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων, καλλιτεχνικό διαγωνισμό με θέμα :

«Ζωγραφίζω τι κάνουμε στην πόλη μας για να καθαρίσουμε τον ουρανό της»

Ο διαγωνισμός υλοποιήθηκε με σκοπό τη συμμετοχή όλων στη Διαδημοτική Ενεργειακή Ημέρα, και στοχεύει μέσα από την σκέψη των παιδιών να αντλήσουμε μηνύματα και να προωθήσουμε ενέργειες για ένα καλύτερο περιβάλλον στον τόπο μας.

Στη δράση ανταποκρίθηκαν με αμέριστη προθυμία οι Διευθύντριες και οι Διευθυντές των 1ου , 2ου, 3ου, 4ου , 5ου, 6ου Δημοτικών Σχολείων Μελισσίων και ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Ν. Πεντέλης , τα οποία συμμετείχαν στον διαγωνισμό. Το κάθε συμμετέχον σχολείο εκπροσωπήθηκε με πέντε ζωγραφικές συνθέσεις μαθητών/τριών και η κριτική επιτροπή επέλεξε την καλύτερη ζωγραφική σύνθεση που θα εκπροσωπήσει τον Δήμο μας στον αντίστοιχο Πανελλήνιο Διαγωνισμό που διοργανώνει το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.), για τους Δήμους της χώρας μας που έχουν υπογράψει το Σύμφωνο των Δημάρχων.

Νικήτρια του Διαγωνισμού αναδείχτηκε η μαθήτρια της ΣΤ' τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Μελισσίων Ευγενία Ραφτοπούλου, με την ζωγραφική σύνθεση όπως επισυνάπτεται: (Συνημμέννο αρχείο jpg)

Ο Δήμαρχος κος Δημήτρης Στεργίου Καψάλης,

Συγχαίρει τη νικήτρια και όλους τους μαθητές για τη συμμετοχή τους και

ευχαριστεί τις Διευθύντριες και τους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας για την συνδρομή τους στη δράση αυτή.

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιούνιος 2021
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν273
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1301014

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση