Ορκομωσία της νέας Δημοτικής Αρχής Δήμου Πεντέλης. Σύνθημα έναρξης αγώνα ήθους...

Ευρετήριο Άρθρου
Ορκομωσία της νέας Δημοτικής Αρχής Δήμου Πεντέλης. Σύνθημα έναρξης αγώνα ήθους...
Σελίδα 2
Όλες οι Σελίδες

 

ORKOMOSIA_29DEK2010.IMG_8704

ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΟΜΙΛΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 29-12-10

Σεβασμιώτατε, Πανοσιολογιώτατοι, Κύριε Καθηγητά Τοκατλίδη, Κύριε άμισθε Σύμβουλε Κωνσταντίνε Καζάκο, Εκλεκτοί Συμπολίτες, Συνάδελφοι, Φίλες και Φίλοι,

Η στιγμή είναι ιερή, είναι σημαντική για τον τόπο και τους κατοίκους δημότες του, είναι μοναδική για όλους μας και τον καθένα μας χωριστά, πέρα και πάνω απ όλα αυτά όμως είναι στιγμή όρκου ευθύνης, είναι αφετηρία συναγερμού και ελπίδας.

Συμπολίτες, μας δώσατε την ξεκάθαρη εντολή ο καθένας μας από την θέση που αυτή καθορίζει να αναλάβουμε την υλοποίηση της μεγάλης Αυτοδιοικητικής μεταρρύθμισης του Καλλικράτη στην περιοχή και την λειτουργία του νέου Δήμου για την πρώτη δύσκολη αυτή τετραετία.

 Αντιλαμβανόμαστε την ευθύνη που αναλαμβάνουμε, συναισθανόμαστε την ιδιαίτερη τιμή και σας δηλώνουμε ότι θα αγωνισθούμε με ανιδιοτέλεια και με πνεύμα προσφοράς για την επιτυχία.

Συμπολίτες το εγχείρημα είναι δύσκολο και δυστυχώς ο Καλλικράτης επιβάλλεται να στηθεί σε ένα εν πολλοίς χαοτικό οικονομικό αυτοδιοικητικό χτες στο οποίο συμπεριλαμβάνονται αρκετοί παλαιοί Δήμοι της χώρας μας μεταξύ των οποίων και η Δημοτική Κοινότητα των Μελισσίων.

Η κατάσταση αυτή επιβάλλει άμεσα ,με την ολοκλήρωση της οικονομικής καταμέτρησης που έχει ήδη προωθηθεί αρκετά σε εφαρμογή της σχετικής εγκυκλίου του ΥΠΕΣ να δρομολογήσουμε την εγκατάσταση νέου πνεύματος λειτουργίας, διοίκησης και ήθους.

Είναι ανάγκη να λειτουργήσουμε με πνεύμα λιτότητας, μηδενισμού της σπατάλης, ιεράρχησης των δαπανών, προγραμματισμού και πρόβλεψης στη Διοίκηση, αξιοποίησης των διατιθεμένων κτιρίων και μέσων, απελευθέρωσης κάθε ενοικιαζόμενου χώρου και μέσου ,διαφάνειας ,εργατικότητας, προσφοράς, εθελοντισμού, συμμετοχής του πολίτη.

Η αυτοδιοικητική εξουσία δεν θα πρέπει να αναδεικνύεται μέσα από δημόσιες σχέσεις, έξοδα φιλοφρονήσεων, βεγγαλικά, δαπανηρές εκδηλώσεις, φωτογραφίες, περιοδικά, δανειοδοτούμενα έργα, κούρσες και οδηγούς. Είναι ανάγκη και λαϊκή απαίτηση πλέον, αίσθηση που μας δίνουν και τα συχνά μυνήματα της κοινωνίας, να οδηγηθούμε στην αυτοδιοίκηση της εντιμότητας της καθαρότητας, της εργατικότητας, της Δημοκρατίας, του σεβασμού του πολίτη και του δημοσίου χρήματος που λειτουργεί σύννομα με ήθος αρχές και αξίες. Οι κοινωνικοί κλειδωνισμοί που υφίσταται η Κεντρική Εξουσία για κακοδιαχείρηση μπορεί, αν λειτουργήσουμε έτσι, να έρθουν και στην αυλή μας.

Οι εργαζόμενοι στην αυτοδιοίκηση θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι προσφέρουμε έργο στον πολίτη δημότη εργοδότη μας για το οποίο και μας αμοίβει και αυτό είναι αφ’ενός μεν τιμή, αφ’ετέρου τύχη, σήμερα ιδιαίτερα που το δικαίωμα της εργασίας δεν είναι δεδομένο για πολλούς και η οικονομική κατάρρευση του αυτοδιοικητικού μας συστήματος θα μας συμπαρασύρει και στην εργασιακή μας καταστροφή.

Για την Καλλικρατική Μεταρρύθμιση απαιτούνται αυτιδιοικητικά στελέχη που να την πιστεύουν, να την θέλουν, να την ξέρουν, ικανά, τίμια ,εργασιομανή, με οργανωτικές και Διοικητικές ικανότητες, πείρα, ήθος και διάθεση να εργαστούν χωρίς όρια σε συνεργασία με το αρμόδιο Υπουργείο για την επιτυχία του εγχειρήματος και πιστεύω ότι η πλειονότητα των στελεχών που επιλέξατε είναι στην κατεύθυνση αυτή.

Απαιτείται όμως και το Κράτος στο σημείο αυτό της πλήρους οικονομικής παρακμής του αυτοδιοικητικού οικονομικού συστήματος, που συνετέλεσε και το ίδιο να δημιουργηθεί, με τη μη ανταποδοτική στήριξη υποχρεώσεων που μετέφερε στους Δήμους και προφανώς αρκετά αυτοδιοικητικά στελέχη με την κακοδιαχείρηση των Δήμων, να βοηθήσει, αν θέλει να επιτύχει ο Καλλικράτης και να μην οδηγηθούν οι Δήμοι σε οικονομική κατάρευση. Ένα πρώτο θετικό βήμα στην κατεύθυνση αυτή είναι η εγκύκλιος της οικονομικής καταμέτρησης των Δήμων του ΥΠ.ΕΣ που εφαρμόζουμε και σύντομα θα σας κοινοποιήσουμε τα αποτελέσματά της, έτσι ώστε να γνωρίζουμε καθαρά την οικονομική αφετηρία του Καλλικράτη στην περιοχή σε κάθε Δημοτική Κοινότητα..

Κυρίες και Κύριοι, είναι ορατό πλέον ότι το επίπεδο της Αυτοδιοικητικής Διακυβέρνησης ενδυναμώνεται, μεταρρυθμίζεται και αναδεικνύεται με τον Καλλικράτη θεσμικά και αποτελεί το κυρίαρχο επίπεδο της αμεσότητας και της συμμετοχής της έξουσίας. Η ευκαιρία αυτή είναι η τελευταία ελπίδα για να ξεφύγουμε από προσωποκεντρικούς πειραματισμούς και να οδηγηθούμε στην Αυτοδιοίκηση των θεσμών ,των νόμων ,των κανόνων, της νομιμότητας ,της διαφάνειας και του ελέγχου.

Είναι όμως ανάγκη και το Κράτος να αντιληφθεί ότι είμαστε εδώ ταγμένοι, τίμιοι διαχειριστές του μόχθου των Δημοτών μας για να προωθήσουμε την Στρατηγική του Σχεδίαση στη περιοχή μας με ΑΠΟΨΗ για όλα όσα αφορούν στο τόπο μας και τους κατοίκους του και θα πρέπει να μας ακούει και να μας αντιμετωπίζει αξιοκρατικά με βάση τις ικανότητες μας ,την αποτελεσματικότητά μας, την αδιαπραγμάτευτη τιμιότητά μας, την σύννομη λειτουργία μας ,την διαδρομή μας και όχι με βάση τους δικούς μας και τους άλλους κομματικά.

Είναι τουλάχιστον παράξενο να διακυρήσουμε την δημιουργία Δήμων κυβερνείων και ο Δήμος, η τοπική κοινωνία να μην έχει κυρίαρχη άποψη στη χωροταξία της περιοχής και να εντάσσονται από το Κράτος πλαγιές και λυκορέματα του Πεντελικού στο Σχέδιο την ίδια στιγμή που Κεντρικές Πλατείες και πατροπαράδοτοι οικισμοί παραμένουν εκτός Σχεδίου Πόλεως. Είναι επίσης λυπηρό, να γεμίζει η λεωφόρος Πεντέλης με τεράστιες διαφημιστικές πινακίδες και η δεξαμενή της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων, πολικατοικίες και σπίτια της πόλης μας, με κεραίες κινητής τηλεφωνίας να οδηγούμεθα στα δικαστήρια για να αφαιρέσουμε τις άδειες που άλλοι έχουν εκδώσει για την περιοχή μας.Αγαπητοί μου νοικοκύρεμα του χτες και αγώνας για το αύριο έτσι μόνο προχωράμε μπροστά και χωρίς βέβαια να ξεχνάμε ότι στην ζωή τίποτα δεν χαρίζεται όλα κερδίζονται με αγώνες .

Συμπολίτες, με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που μας δημιουργεί η εντολή σας και με την εκτίμηση ότι περιθώριο αποτυχίας δεν υπάρχει θα νοικοκυρέψουμε το χτες και θα στήσουμε το αύριο, τον Καλλικρατικό Δήμο Πεντέλης, Πεντελικού όπως έχουμε δεσμευτεί να ονομάσουμε, σε ένα υγιές οικονομικό και λειτουργικό περιβάλλον εφαλτήριο ανάπτυξης για την πόλη μας και προώθησης της περιβαλλοντικής ανάστασης του βουνού μας, ΠΑΝΤΟΤΕ,

-με πνεύμα Σπαρτιατικής λιτότητας στη λειτουργία μας,

-με κόψιμο και της παραμικρής σπατάλης,

-με πλήρη διαφάνεια στην οικονομική μας λειτουργία,

-με 24ωρη εργασία,

-με σεβασμό στον άνθρωπο και τα προβλήματά του την δύσκολη αυτή περίοδο,

-με προτεραιότητα στον πολίτη,

-με ανοιχτές τις πόρτες για όλους,

-με διοίκηση που θα εδράζεται στο τετράπτυχο

-Δίκαιο-Παράδειγμα,

-Συνέχεια-Συνέπεια,

-Τίποτα στη τύχη,

-Εντολή εκδιδομένη και μη ελεγχομένη καλλίτερα να μην εκδίδεται.

Και θα ήθελα εδώ να επικαιροποιήσω και την προεκλογική μου δέσμευση, λόγω και της κακής οικονομικής κατάστασης του Δήμου, ότι οι ακίνητες περιουσίες της κάθε Δημοτικής Κοινότητας αξιοποιούνται ΜΟΝΟ για ανάγκες και ανάπτυξη των Δημοτικών Κοινοτήτων που τις κατέχουν. Δεν θα επιτρέψουμε ο Καλλικράτης με την εφαρμογή του, να κάνει την μία Δημοτική Κοινότητα οικονομικό θύμα της άλλης.

Συμπολίτες, θα πορευτούμε μαζί στο νοικοκύρεμα, το στήσιμο και την λειτουργία του Καλλικρατικού Δήμου Πεντέλης, εφαρμόζοντας το πρόγραμμα του Συνδιασμού μας του Ανεξάρτητου Κινήματος Πεντελικού χωρίς καμία διάκριση προσωπική, τοπικιστική, κομματική ή άλλη αναδεικνύοντας την προαστιακή ημιορεινή εικόνα του Δήμου μας, ιδρύοντας, στην έδρα μας, στη Δημοτική Κοινότητα Μελλισίων το Συντονιστικό, Ελεγκτικό και Αποφαντικό μας Κέντρο και διατηρώντας σε πλήρη αποκεντωτική εκτελεστική λειτουργία τις Δημοτικές Κοινότητες Ν.Πεντέλης και Πεντέλης. Στόχος μας κανένας Πεντελιώτης ή Νεοπεντελιώτης στα Μελλίσια για λύση προβλήματος του. Για πλήρη υλοποίηση του αποκεντρωτικού αυτού πνεύματος ο Δήμαρχος την Τετάρτη το πρωί θα εργάζεται στη Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης και την Πέμπτη στην Δημοτική Κοινότητα της Νέας Πεντέλης.

Αγαπητοί μου με αυτό το πνεύμα με αυτές τις αρχές, και με βάση το πρόγραμμά μας η εκτελεστική ομάδα που επιλέξαμε, γι’ αυτή τη 2ετία, καλείται με τον Δήμαρχο, σύμφωνα με τις αποφάσεις του Δημοτικού μας Συμβουλίου και τις εισηγήσεις των Δημοτικών μας Κοινοτήτων ,να δρομολογήσει τον Δήμο στην εξυγίανση της Καλλικρατικής διακυβέρνησης,τον τόπο στη σιγουριά και στην ανάπτυξη τους πολίτες και τους εργαζόμενους, στην εξασφάλιση της καθημερινότητος, της ειλικρινούς σχέσης, της εργασιακής ασφάλειας.

 

Η ομάδα μας η εκτελεστική ομάδα που δημιουργήσαμε ξέρει καλά ότι:

-δεν διαπραγματευόμαστε την τιμιότητα και την διαφάνεια,

-δεν συνδιαλεγόμαστε με όλους όσους δεν σέβονται ή δεν σεβάστηκαν τον μόχθο σας,

-δεν έχουμε όρια στην εργασία για προσφορά στον τόπο και τους ανθρώπους του.

-δεν σπαταλούμε ούτε ένα ευρώ κάνοντας πράξη την Σπαρτιατική λιτότητα στη λειτουργία μας,

-δεν είμαστε άδικοι,

-δεν είμαστε εμπαθείς΄

-δεν κάνουμε διακρίσεις,

-ακούμε και στηρίζουμε τον άνθρωπο,

-αγωνιζόμαστε για το Πεντελικό περιβάλλον.

Στην δύσβατη αυτή και δύσκολη διαδρομή αν υπάρξουν επίορκοι παραμερίζονται και οδηγούνται στη δικαιοσύνη. Στόχος μας η κατάκτηση της ελπίδας και της αξιοπιστίας μας,της αξιοπιστίας των αιρετών και της αυτοδιοίκησης, που κινδυνεύουν να χαθούν, αν δεν χάθηκαν ήδη, το οφείλουμε στα παιδιά μας, στο τόπο μας, στη διαδρομή της ζωής μας, σε όλους εσάς που προσδοκάτε στην καθαρότητα στο δίκαιο, στην αξιοκρατία, σε μια εξουσία ήθους και προσφοράς με αρχές και αξίες.

Αγωνιζόμαστε και θα αγωνιστούμε για να δώσουμε στη νεολαία μας πρότυπα ηθικών ταγών, που θα της δώσουν την δύναμη να δρομολογήσουν αγώνες και αντιστάσεις σε ένα αύριο διαφθοράς που τους παραδίνουμε ώστε να εγκαταστήσουν μια νέα νοοτροπία, την νοοτροπία της καθαρότητας της αξιοκρατίας των αρχών των αξιών μακριά από το κατεστημένο.

Στον αγώνα μας αυτό διατηρούμε πάντα ζωντανή και επίκαιρη για να μην πλανηθούμε την αρχαία ρήση ότι κυβερνάμε ανθρώπους, δεν κυβερνάμε για πάντα και κυβερνάμε σύμφωνα με τους νόμους. Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι ευτυχισμένο το 2011 για τον τόπο για τον Δήμο για όλους μας.

Δημήτριος Στεργίου-Καψάλης

Δήμαρχος Πεντέλης

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: 

Αφετηρία   συναγερμού και ελπίδας.

Θα αγωνισθούμε με ανιδιοτέλεια και με πνεύμα προσφοράς για την επιτυχία.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Μελισσίων , πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010, η ορκωμοσία της πρώτης Δημοτικής Αρχής του Καλλικρατικού Δήμου Πεντέλης και του πρώτου Δημάρχου Δημήτρη Στεργίου Καψάλη.

Σε μία λιτή  τελετή, μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και εμφανούς διάθεσης για δουλειά από την πρώτη ημέρα, με στόχο και όραμα την ανάπτυξη και την καλύτερη ποιότητα ζωής των δημοτών, ορκίστηκε η νέα Δημοτική αρχή.

Στην τελετή ορκωμοσίας χοροστάτησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αμαρουσίου, Κηφισίας και Ωροπού κ.κ. Κύριλλος , καθώς και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θερμοπυλών και καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Πεντέλης κ.κ. Ιωάννης.

Ο νεοεκλεγείς, για 4η τετραετία,  Δήμαρχος του Καλλικρατικού Δήμου Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, κατά την ενωτική ομιλία του επεσήμανε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Το τετράπτυχο διοίκησης από την 1η του Γενάρη στηρίζεται στο : Δίκαιο – Παράδειγμα, Συνέπεια- Συνέχεια , Τίποτα στην Τύχη και Εντολή εκδιδομένη και μη ελεγχόμενη, καλύτερα να μην εκδίδεται.» και δεσμεύτηκε ότι «ότι οι Αρχές της Διαφάνειας, της Αξιοκρατίας και της Λογοδοσίας, για τις οποίες αγωνίστηκα σε όλη τη ζωή μου, θα εφαρμοστούν απαρέγκλιτα στη διοίκηση του Δήμου».

Επίσης επεσήμανε ότι «….Είναι ανάγκη να λειτουργήσουμε με πνεύμα Σπαρτιατικής λιτότητας στη λειτουργία μας. Το εγχείρημα είναι δύσκολο και δυστυχώς ο Καλλικράτης επιβάλλεται να στηθεί σε ένα εν πολλοίς χαοτικό οικονομικό αυτοδιοικητικό χτες, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται αρκετοί παλαιοί Δήμοι της χώρας μας μεταξύ των οποίων και η Δημοτική Κοινότητα των Μελισσίων. Στον αγώνα το δικό μου και της ομάδος που εσείς επιλέξατε :

-δε διαπραγματευόμαστε την τιμιότητα και την διαφάνεια,

-δεν συνδιαλεγόμαστε με όλους όσους δεν σέβονται ή δεν σεβάστηκαν τον μόχθο σας,

-δεν έχουμε όρια στην εργασία για προσφορά στον τόπο και τους ανθρώπους του.

-δεν σπαταλούμε ούτε ένα ευρώ κάνοντας πράξη την Σπαρτιατική

λιτότητα στη λειτουργία μας,

-δεν είμαστε άδικοι,

-δεν είμαστε εμπαθείς,

-δεν κάνουμε διακρίσεις,

-ακούμε και στηρίζουμε τον άνθρωπο,

-αγωνιζόμαστε για το Πεντελικό περιβάλλον.

Και κατέληξε «Στην δύσβατη αυτή και δύσκολη διαδρομή αν υπάρξουν επίορκοι παραμερίζονται και οδηγούνται στη δικαιοσύνη. Στόχος μας η κατάκτηση της ελπίδας και της αξιοπιστίας μας, της αξιοπιστίας των αιρετών και της αυτοδιοίκησης, που κινδυνεύουν να χαθούν, αν δεν χάθηκαν ήδη, το οφείλουμε στα παιδιά μας, στο τόπο μας, στη διαδρομή της ζωής μας, σε όλους εσάς που προσδοκάτε στην καθαρότητα στο δίκαιο, στην αξιοκρατία, σε μια εξουσία ήθους και προσφοράς με αρχές και αξίες. Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι ευτυχισμένο το 2011 για τον τόπο, για τον Δήμο, για όλους μας.

 

ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ

 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 1204 / 2010

ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ

 

ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΕΙ:

 

Πρώτο επιτυχόντα συνδυασμό το « ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΥ –ΔΡΑΣΗ ΕΛΠΙΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ» και επιλαχόντες συνδυασμούς τους κάτωθι: 1. Η ΠΕΝΤΕΛΗ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ 2. ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 3. ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ 4. ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 5. ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ ΜΑΖΙ

Δήμαρχο τον Στεργίου- Καψάλη Δημήτριο του Σταύρου από τον επιτυχόντα Συνδυασμό «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΥ ΔΡΑΣΗ ΕΛΠΙΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ»

Γ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ

1. Από τον επιτυχόντα συνδυασμό «

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΥ

ΔΡΑΣΗ ΕΛΠΙΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕ

ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ»

 

20 Τακτικούς τους :

KΑΡΒΟΥΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ   (ΜΕΛΙΣΙΩΝ)

ΜΠΟΥΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ (ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ)

ΜΠΟΥΣΙΟΥ –ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ (ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ)

ΤΣΟΥΧΝΙΚΑΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ (ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ)

ΒΟΡΡΕΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ (ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ)

ΜΟΥΣΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ (ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ)

ΓΚΑΤΖΟΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ)

ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ-ΧΑΝΟΥ ΑΡΧΟΝΤΙΑ(ΑΝΤΑ) ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ)

ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ (ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ)

ΛΑΖΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ- ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ (ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ)

ΧΕΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ (ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ)

ΚΑΒΟΥΡΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ (ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ)

ΓΙΑΜΟΥΓΙΑΝΝΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ (ΓΚΡΕΗΣ) ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ(ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ)

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ (ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ)

ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ)

ΚΑΛΑΠΟΘΑΡΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (ΠΕΝΤΕΛΗΣ)

ΚΟΝΤΟΥΛΑΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (ΠΕΝΤΕΛΗΣ)

ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ (ΠΕΝΤΕΛΗΣ)

ΖΩΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΠΕΝΤΕΛΗΣ)

 

2. Από τον επιλαχόντα συνδυασμό « Η ΠΕΝΤΕΛΗ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ» ανακηρύσσει 6 τακτικούς τους

 

ΓΡΑΦΑΚΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΜΕΛΙΣΣΙΑ)

ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΑ)ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΜΕΛΙΣΣΙΑ)

ΠΟΛΙΤΗ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ (ΜΕΛΙΣΣΙΑ)

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (ΜΕΛΙΣΣΙΑ)

ΚΑΛΛΙΑΝΙΩΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ (ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ)

ΣΙΩΜΟΣ ΒΛΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ (ΠΕΝΤΕΛΗ)

  

3. Από τον επιλαχόντα συνδυασμό «ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» ανακηρύσσει 4 τακτικούς τους :

 

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ (ΜΕΛΙΣΣΙΑ)

ΛΑΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ (ΜΕΛΙΣΣΙΑ)

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΜΕΛΙΣΣΙΑ)

ΣΑΦΛΙΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ (ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ)

 

4. Από τον επιλαχόντα συνδυασμό «ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ» ανακηρύσσει

1 τακτικό τον ΦΕΙΔΟΠΙΑΣΤΗ ΑΝΤΩΝΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

 

5. Από τον επιλαχόντα συνδυασμό «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕΛΗΣ» 1 τακτικό τον ΚΑΡΑΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ – ΧΡΗΣΤΟ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ

 

6. Από τον επιλαχόντα συνδυασμό «ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ ΜΑΖΙ»1τακτικό τον ΤΟΛΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

Β. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ   ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

 

1. Από τον επιτυχόντα συνδυασμό «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΥ ΔΡΑΣΗ ΕΛΠΙΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ» για τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ανακηρύσσει

7τακτικούς τους :

 

ΔΟΥΚΑ–ΛΑΣΗΘΙΩΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΘΩΜΑ

ΤΣΙΝΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ΤΟΥ ΖΗΣΗ

ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ

ΠΑΛΑΣΚΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ

ΑΝΘΙΜΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ – ΒΥΡΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 3 τακτικούς τους :

 

ΡΗΓΟΥ – ΦΙΛΙΠΠΗ ΕΙΡΗΝΗ – ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ

ΓΚΟΛΕΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

 

ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 3 τακτικούς τους :

 

ΚΟΛΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

ΓΕΩΡΓΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

ΠΟΥΡΝΑΡΑ- ΑΥΓΕΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

 

2. Από τον επιλαχόντα συνδυασμό «Η ΠΕΝΤΕΛΗ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 2 τακτικούς τους:

 

ΔΡΟΣΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΓΚΑΤΖΟΛΗ ΑΝΡΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 1 τακτικό την ΛΑΣΚΑΡΗ ΜΑΡΙΑ- ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 1 τακτικό τον ΚΑΠΡΑΛΟ ΣΤΑΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΘΩΜΑ

 

 3. Από τον επιλαχόντα συνδυασμό «ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 1 τακτικό τον ΦΡΑΝΤΖΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Ν. ΠΕΝΤΕΛΗΣ 1 τακτικό τον ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ ΝΙΚΟΛΑΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 1 τακτικό τον ΞΑΦΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

 4. Από τον επιλαχόντα συνδυασμό «ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ» ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 1 τακτικό τον ΤΖΆΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ (ΜΠΑΜΠΗΣ) ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιανουάριος 2021
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν248
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1261369

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση