Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010: Οι δημότες έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στο Δήμαρχο Αρχών και Αξιών, Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη

Οι δημότες έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στο Δήμαρχο των Αξιών και των Έργων, το Δημήτρη Στεργίου – Καψάλη.
… «Ευχαριστώ για την τόσο δυναμική παρουσία σας. Με συγκλονίζει. Μου δίνετε δύναμη και κουράγιο να συνεχίσω για 4η τετραετία να εργάζομαι για όλους σας. Δεσμεύομαι να είμαι παρών σε κάθε πρόβλημα σας για την επίλυση του…».


Ομιλία Δημήτρη Στεργίου Καψάλη,15-09-2010 Μελίσσια Ομιλία Δημήτρη Στεργίου Καψάλη,15-09-2010 Μελίσσια Ομιλία Δημήτρη Στεργίου Καψάλη,15-09-2010 Μελίσσια Ομιλία Δημήτρη Στεργίου Καψάλη,15-09-2010 Μελίσσια Ομιλία Δημήτρη Στεργίου Καψάλη,15-09-2010 Μελίσσια

 

Με έκδηλη την συγκίνηση της ευθύνης στο πρόσωπό του και με τα λόγια αυτά, με στεντόρεια φωνή ο Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης καλωσόρισε συγκλονισμένος, μια λαοθάλασσα κόσμου που κατάκλυσε την κεντρική πλατεία Μελισσίων του Αγ, Γεωργίου, χθες Τετάρτη 15/9 στις 8 το βράδυ. Ένα πλήθος κόσμου με δυναμική και παλμό ως έκφραση της ανάγκης του για ανατροπή. Ήταν η ώρα του πολίτη. Να γνωρίσει να ακούσει και να αποφασίσει για την πόλη του.

Μίλησε με λόγια καρδιάς, με την αμεσότητα που τον χαρακτηρίζει, χωρίς να διαβάζει, χωρίς επικοινωνιακούς στημένους λόγους, με τους δημότες που περίμεναν να ακούσουν αλήθειες και όχι υποσχέσεις. Στους δημότες που αγωνίζονται για την καθημερινότητα τους. Στους δημότες που αγωνιούν για το μέλλον των παιδιών τους και την πόλη που ζούν. Στους νεολαίους δημότες, που δεν βλέπουν πουθενά πρότυπα. Στους δημότες που έχουν συνδέσει στο μυαλό τους την διαπλοκή με την πολιτική.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΕΝΩΠΙΟΝ τους , όπως και στο πρόγραμμα του, ότι όλα αυτά ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. Πέρασε ανεπιστρεπτί η σκοτεινή εποχή της διαπλοκής, της αδιαφάνειας , της αναξιοπιστίας, της διαφθοράς.

Κυριάρχησε στην τοποθέτησή του το αυτονόητο που τόσο αναζητούμε: Η παρουσίαση ενός ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΥ προγράμματος με την ανάδειξη της λειτουργίας του με Αρχές, Αξίες και ΗΘΟΣ, που έχουν εμπράκτως αποδειχθεί στη 12ετή διαδρομή του δίπλα μας. «ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ και ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΙΔΙΟΙ»

Στην εξέδρα, σαν κρίκος γύρω από το Δήμαρχο, οι 74 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Συνδυασμού, τους οποίους παρουσίασε, με την αρχή ότι «ομαδοκεντρικά λειτουργούν και επιτυγχάνουν οι εξουσίες» και πρόσθεσε ότι «Αν κάνει λάθος η ομάδα θα φταίω εγώ που δεν τους δίδαξα..»

.. «Είμαι εδώ για να συνεχίσω την σπαρτιάτικη λειτουργία μου στον Δήμο. Χωρίς προσωπικό οδηγό, δημόσιο αυτοκίνητο, δεξιώσεις και έξοδα φιλοφρονήσεων.

«..Είμαι εδώ και θα είμαι για να κάνουμε μαζί το όραμα μα πραγματικότητα. Για να πούμε μαζί στην μητέρα μου ,στις μητέρες μας, στις οικογένειες μας , στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας , ότι ο Νέος Δήμος Πεντελικού είναι ήδη πραγματικότητα !!! Το εγγυόμαστε όλοι εμείς και θα δουλέψουμε νυχθημερόν για το ΌΡΑΜΑ ΜΑΣ.

Με την πόρτα μου πάντα ανοιχτή, για όποιον από εσάς θέλει να πιούμε καφέ, όπως χρόνια τώρα κάνω..!»

Και τελείωσε προσθέτοντας, «Στη ζωή τίποτα δεν χαρίζεται, όλα κερδίζονται! Το άλμα μας για το αύριο της Αυτοδιοίκησης θέλει Ήθος -Αρχές και Αξίες για την ανατροπή του σάπιου κατεστημένου!

Είμαστε εδώ με πείρα και γνώση για προσφορά και αγώνα, με υπεύθυνη και ρεαλιστική πρόταση που σου παρουσιάσαμε. Σου το εγγυάται η ζωή μας, η αυτοδιοικητική διαδρομή μας. ΚΡΙΝΕ ΜΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΑ. Είμαστε η λύση! ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ!, Ευχαριστώ»

‘Όρθιοι όλοι για πολύ ώρα, χειροκροτούσαν το δήμαρχό τους στο τέλος της ομιλίας του με το χαμόγελο και την ελπίδα να ζωγραφίζεται στο πρόσωπο τους. Επέλεξαν το Δήμαρχο Δημήτρη Στεργίου –Καψάλη, το δήμαρχο των αξιών και των έργων.

Μην απουσιάσεις λοιπόν από την κάλπη, όπως και εκείνος δεν απουσίασε ποτέ από κοντά σου...

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιανουάριος 2021
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν153
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1262447

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση