Συνάντηση Επικοινωνίας και Προγραμματισμού Δράσεων

Με αρχή τη συλλογικότητα που διακρίνει το ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΥ, έγινε η συνάντηση του Δημάρχου με τους Δημοτικούς Συμβούλους, για τον προγραμματισμό των επόμενων δράσεων...

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 29/8/2011

ΘΕΜΑ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΔΡΑΣΕΩΝ

 

Στο γνώριμο και φιλόξενο χώρο του σπιτιού του ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου –Καψάλης προσκάλεσε όλους τους συνεργάτες του Δημοτικούς συμβούλους του Δήμου και των Δημοτικών Κοινοτήτων, το Σάββατο 27 Αυγούστου 2011 και ώρα 11.00. Σκοπός της συνάντησης αυτής ήταν να σφυρηλατήσουν ακόμη περισσότερο την σχέση εκτίμησης, εμπιστοσύνης και επικοινωνίας, όπου η κριτική έχει βήμα μόνο για τη δημιουργία ενός καλύτερου Δήμου.

Ο Δήμαρχος θέλησε να επικοινωνήσει με όλα τα στελέχη προσωπικά ώστε να συζητήσουν για το πρώτο οκτάμηνο διοίκησης στο Καλλικρατικό Δήμο, για τη προσπάθεια που κατέβαλαν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας και για τις οικονομικές υποχρεώσεις του Δήμου.

Ταυτόχρονα γνωστοποίησε τους βασικούς άξονες ανάπτυξης - δράσης για το επόμενο τετράμηνο και είναι : η Παιδεία- τα Κέντρα διανομής μεθαδόνης – οι Δασικοί χάρτες – τα Οικονομικά του Δήμου και τα Φωτοβολταικά που σχεδιάζεται από την Εκκλησία να τοποθετηθούν στο Πεντελικό.

Στην ομιλία του ο δήμαρχος τόνισε ότι ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας των σχολείων και των βρεφονηπιακών σταθμών. Με γνώμονα ότι ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ, ζήτησε από τους συνεργάτες του να υπερβάλουν ευατόν για να υποδεχθούν τα παιδιά στις 12 Σεπτεμβρίου στα σχολεία και την 1η Σεπτεμβρίου στους βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Όσον αφορά το μεγάλο πρόβλημα που προέκυψε με τη διανομή της μεθαδόνης σε τρία νοσοκομεία της περιοχής, ο Δήμαρχος είπε ότι θα αντισταθούμε και δε θα επιτρέψουμε τη διάβρωση του κοινωνικού ιστού της πόλης μας. Με αυτή του την απόφαση ο Υπουργός κ. Λοβέρδος,   θέτει απέναντι του όλους τους Πεντελιώτες.

Στο επίκαιρο θέμα των δασικών χαρτών ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους συνεργάτες του για την συνάντηση που είχε με τον Υπουργό ΠΕΚΑ κ. Παπακωνσταντίνου την Πέμπτη 25 Αυγούστου, καθώς και το υπόμνημα που κατάθεσε με τις απόψεις της Διοίκησης, επισημαίνοντας το θετικό κλίμα της συνάντησης και τη δέσμευση του Υπουργού για την εύρεση μιας δίκαιης λύσης.

«Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για την προώθηση της Καλλικρατικής διακυβέρνησης στην περιοχή, το λειτουργικό και οικονομικό νοικοκύρεμα του Δήμου, την προώθηση των μεγάλων θεμάτων που είναι σε εξέλιξη- Σχέδια Πόλεων, Γ.Π.Σ. Πεντέλης, Δασικά, Κέντρα διανομής μεθαδόνης, φωτοβολταικά Εκκλησίας, Περιβαλλοντική στήριξη- και άλλα πολλά πάντοτε σε πνεύμα προσφοράς για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιανουάριος 2021
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν247
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1261368

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση