ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Εύχομαι σε όλους υγεία, αγάπη και οικογενειακή γαλήνη.

Όπως ήμουν, είμαι και θα είμαι δίπλα σας στα μικρά και τα μεγάλα, όπως αυτό το μεγάλο εγχείρημα της Καλλικρατικής διακυβέρνησης στην περιοχή.

 

ΓΙΟΡΤΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

 Την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων διοργάνωσε και φέτος ο Δήμος Πεντέλης. Μέσα στο φωτεινό και αισιόδοξο πνεύμα των άγιων ημερών, αλλά και σε ατμόσφαιρα ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά, λόγω της επικείμενης αποχώρησης του Δημάρχου για την νέα έδρα του Δήμου, η εκδήλωση γέμισε με χαμόγελο και γιορτινή διάθεση από τους μικρούς καλεσμένους που παρέλαβαν τα δώρα τους από τον Άγιο Βασίλη και γεύθηκαν γλυκές λιχουδιές. Η γιορτή πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία του Ιδρύματος Λάτση, καθώς και των επιχειρήσεων της πόλης μας «Τέλης» και «Πέτρινο», που ο Δήμαρχος, όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος εξασφάλισε.

Μια ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση, ήταν η απρογραμμάτιστη επίσκεψη της Χορωδίας του 4ου Δημοτικού Σχολείου της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων, που έψαλαν τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης, καλωσόρισε τα παιδιά και είπε: « Η χρονιά αυτή είναι διαφορετική μετά από 12 χρόνια αγαστής συνεργασίας. Σας κοιτάζω όλους και μπορούμε πλέον να επικοινωνούμε με τα μάτια. Τα παιδιά του 4ου Δημοτικού σχολείου Μελισσίων είναι ο «προάγγελος επικοινωνίας για τον Νέο Δήμο Πεντέλης»

Στον αγώνα μας για την σύσταση του Νέου Καλλικρατικού Δήμου Πεντέλης, αυτές οι στιγμές, μας ταξιδεύουν στην εποχή της αθωότητας, στην εποχή που δεν « είχαμε πετάξει » Αρχές, Αξίες και Ιδανικά.

Εύχομαι σε όλους υγεία, αγάπη και οικογενειακή γαλήνη .Όπως ήμουν, είμαι και θα είμαι δίπλα σας στα μικρά και τα μεγάλα, όπως αυτό το μεγάλο εγχείρημα της Καλλικρατικής διακυβέρνησης στην περιοχή.

Μην υποστείλετε την σημαία της προσφοράς και του εθελοντισμού και σας ευχαριστώ θερμά, γιατί με κάνετε να νοιώθω υπερήφανος».

 

 

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιούνιος 2021
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν264
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1301005

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση