Μήνυμα Δημάρχου Πεντέλης για τα αποτελέσματα των Εκλογών της ΠΕΔΑ

PEDA_DskIMG_6528_copyΣτις εκλογές για την ανάδειξη του Προεδρείου και των Μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΕΔΑ που έγιναν στις 8/10/2014 η Ενωμένη Αυτοδιοίκηση Αττικής με επικεφαλής τον Δημήτρη Στεργίου – Καψάλη, συμμετείχε και αντιπροσώπευσε την σταθερή αυτοδιοικητική της θέση για ανεξάρτητη αυτοδιοίκηση ηθική και υλική αποκατάσταση του θεσμικού και λειτουργικού ρόλου των Αιρετών της αυτοδιοίκησης.

Εκ του αποτελέσματος των εκλογών αυτών και της διαδικασίας εξέλιξης των παράξενων διαπλοκών...

 

ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ (Ε.Α.Α.)

Υποψηφίος Πρόεδρος ΠΕΔ.ΑΤΤΙΚΗΣ

Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

www.stergiou-kapsalis.gr

Πεντέλη, 30/10/2014

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα : Εκλογές ΠΕΔΑ

 

Στις εκλογές για την ανάδειξη του Προεδρείου και των Μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΕΔΑ που έγιναν στις 8/10/2014 η Ενωμένη Αυτοδιοίκηση Αττικής με επικεφαλής τον Δημήτρη Στεργίου – Καψάλη συμμετείχε και αντιπροσώπευσε την σταθερή αυτοδιοικητική της θέση για ανεξάρτητη αυτοδιοίκηση ηθική και υλική αποκατάσταση του θεσμικού και λειτουργικού ρόλου των Αιρετών της αυτοδιοίκησης.

Εκ του αποτελέσματος των εκλογών αυτών και της διαδικασίας εξέλιξης των παράξενων διαπλοκών συνεργασίας ΠΑΣΟΚ (Σαράντης Νίκος δήμαρχος Αγ. Αναργύρων-Καματερού) ΣΥΡΙΖΑ (Γκότσης Ηρακλής Δήμαρχος Ν. Ιωνίας) ΔΗΜΑΡ (Ιωακειμίδης Γιώργος Δήμαρχος Αγ. Ιωάννη Ρέντη) που έγιναν, σαφώς προκύπτουν ότι : Η αυτοδιοικητική πρόταση της Ενωμένης Αυτοδιοίκησης Αττικής, φόβισε και συσπείρωσε .

Ο Συνδυασμός Ενωμένη Αυτοδιοίκηση Αττικής δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να υπηρετεί της Αρχές και τις Αξίες της σύστασής του, πάντοτε με κύρια στόχευση το συμφέρον του Θεσμού των Αιρετών της Αυτοδιοίκησης καθώς και των εργαζομένων της Αυτοδιοίκησης .

Ευχαριστώ και τους 113 συναδέλφους που στήριξαν με την ψήφο τους το Συνδυασμό και μας εξέλεξαν πρώτη δύναμη με 9 έδρες, γιατί το κατάλαβαν. Ευχαριστώ και όσους δεν μας ψήφισαν.

Επιπρόσθετα ευχαριστώ τους 9 εκλεγέντες στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔΑ για την άψογη λειτουργία τους στην παράξενη διαδικασία ανάδειξης του Προεδρείου της ΠΕΔΑ η οποία προσβάλει τη Δημοκρατία.

Δεσμεύομαι ότι θα προωθήσω πρόταση για την αλλαγή του συστήματος των εκλογών στην ΠΕΔΑ ώστε ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να εκλέγονται ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ από το εκλογικό σώμα χωρίς να παρεμβάλλονται οι κομματοκεντρικές διαδικασίες εκλογής Προεδρείου που ισχύουν σήμερα

Τέλος, ευχαριστούμε όλους όσους στήριξαν την προσπάθειά μας και δηλώνουμε ότι θα λειτουργήσουμε ΜΟΝΟ αυτοδιοικητικά στο νέο ΔΣ της ΠΕΔΑ και θα αγωνιστούμε για να περισώσουμε ότι μπορούμε προς όφελος των Αιρετών και των εργαζομένων σε αυτήν.

 

Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Επικεφαλής Της Ενωμένης ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιανουάριος 2021
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν197
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1261043

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση