Εγκαινιάσαμε το Εκλογικό Κέντρο της Δημοτικής μας Συμμαχίας

dim_sim_egainia150314_1406al egainia_dimSim150314_1438 

«Οφείλω, οφείλουμε να κάνουμε το άνοιγμα της άλλης μέρας για τον τόπο, τους νέους και την ανάπτυξη. Συσπειρωθείτε στη «Δημοτική Συμμαχία» σας συμφέρει, συμφέρει τον τόπο, η διαδρομή της ζωής μας είναι επένδυση για εμάς, εγγύηση για εσάς.»

Σαρωτικός, ακατάβλητος, μαχητικός, αληθινός... ο λόγος του Δημάρχου Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, μπροστά σε ένα ανθρώπινο μελίσσι, με περισσότερους από χίλιους φανατικούς υποστηρικτές της «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ»...

 

www.stergiou-kapsalis.gr / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 15/3/2014:

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»

ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΨΗΦΙΣΑΝ: ΑΚΟΜΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ- ΚΑΨΑΛΗ

«Οφείλω, οφείλουμε να κάνουμε το άνοιγμα της άλλης μέρας για τον τόπο, τους νέους και την ανάπτυξη. Συσπειρωθείτε στη «Δημοτική Συμμαχία» σας συμφέρει, συμφέρει τον τόπο, η διαδρομή της ζωής μας είναι επένδυση για εμάς, εγγύηση για εσάς.»

Σαρωτικός, ακατάβλητος, μαχητικός, αληθινός… ο λόγος του Δημάρχου Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, μπροστά σε ένα ανθρώπινο μελίσσι, με περισσότερους από χίλιους φανατικούς υποστηρικτές της «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ» που συγκεντρώθηκε με αυθορμητισμό και πρωτοφανή ενθουσιασμό στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014 στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών, των κοινωνικών στρωμάτων, ετερόκλητων ιδεολογιών, ξέχασαν ό,τι τους χωρίζει και θυμήθηκαν εκείνα-τα πολύ περισσότερα-που τους ενώνουν: Η αγάπη στην πόλη τους, η διάθεση για προσφορά στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες τους, η επανεκλογή του μοναδικού ανθρώπου που μπορεί να υλοποιήσει τις πιο υψηλές προσδοκίες τους και να κάνει το φιλόδοξο όραμα για έναν Δήμο-πρότυπο στην ελληνική επικράτεια απτή πραγματικότητα.

Η στεντόρεια φωνή του Δημάρχου, εμφανώς συγκινημένου από τη μαζική συμπαράσταση των συμπολιτών του, προκάλεσε έντονα σεισμικά φαινόμενα και στις τρεις δημοτικές κοινότητες. Αλλά αυτά τα… ρίχτερ δεν ήταν απειλητικά: Ήταν η δύναμη του καινούργιου, του καθαρού, που έρχεται να κατατροπώσει όλες τις παλαιολιθικές νοοτροπίες που εν πολλοίς ευθύνονται για την κατάντια της χώρας μας.

«Από τα Μελίσσια στέλνουμε το μήνυμα ότι αλλάζουμε και πυροδοτούμε την αλυσιδωτή αντίδραση που θα παρασύρει όλη την Ελλάδα. Το 1998 αναδείξαμε και υπηρετήσαμε την ανεξάρτητη αυτοδιοίκηση. Σήμερα διδάσκουμε Πολιτικό Πολιτισμό, σεβασμό στον τόπο και τους πολίτες του. …» δήλωσε ο Δήμαρχος Πεντέλης , θέτοντας τον πήχη πολύ ψηλά-εκεί που αΟι ξίζει σ’ αυτούς που πιστεύουν ακόμη στα όνειρα, σ’ εκείνους που δεν εγκατέλειψαν ποτέ την προσπάθεια, όσο επίπονη, κοπιαστική και ψυχοφθόρα κι αν ήταν! 

Το δίλημμα τέθηκε και υπήρξε σαφέστατο: Διαφάνεια, Kαθαρότητα, Aνθρωπιά, Κοινωνική Αλληλεγγύη και Πολιτικός Πολιτισμός, ή επιστροφή στο μίζερο χθες με την απίστευτη προχειρότητα, το αδιανόητο αλαλούμ διοικητικής και διαχειριστικής λειτουργίας και κακοδιαχείρησης του δημοσίου χρήματος;

Όποιος επιθυμεί να υιοθετήσει τις πρακτικές του παρελθόντος, είναι καταδικασμένος να ζήσει σ’ αυτό και να αποτελέσει μια δυσάρεστη ανάμνηση.

Ο Δήμαρχος της Πεντέλης με το ίδιο σθένος και την ίδια ακαταμάχητη ενεργητικότητα μίλησε με ανοιχτά χαρτιά για το πλούσιο έργο του σε όλους τους τομείς της κοινωνικής δραστηριότητας. Η ακάματη δουλειά, ο πετυχημένος συντονισμός, η αγαστή συνεργασία υπαλλήλων και διοίκησης, η προσήλωση στους στόχους και, κυρίως η αγάπη για την αυτοδιοίκηση απέδωσαν σύντομα καρπούς: Δόθηκαν λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα, δρομολογήθηκαν υποθέσεις λησμονημένες, τέθηκαν τα στέρεα θεμέλια που ήταν απαραίτητα για να μην υποθηκευτεί το μέλλον των συμπολιτών μας.

Στο πλάι του οι πρωτεργάτες και συντελεστές της «Δημοτικής Συμμαχίας» κ.κ .Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, επικεφαλής της «Ανθρώπινης Πολιτείας» και Νίκος Τόλιος επικεφαλής του «Πεντέλη – Μελίσσια μαζί», καθώς και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι των τριών Δημοτικών Κοινοτήτων.

Παρόν δήλωσε και ο πρωτεργάτης της «Δημοτικής Συμμαχίας» πρώην Δήμαρχος του Δήμου Μελισσίων κ. Δημήτρης Τομπουλίδης. 0 Δήμαρχος με το άριστο κοινωνικό και αυτοδιοικητικό παρελθόν ήθος και έργο.

Mε την παρουσία τους τίμησαν την τελετή του αγιασμού οι Πατέρες Θεόδωρος Φωτιάδης και Λουκάς Τσατήρας, ο Αρχιμανδρίτης Πατέρας Βυσσαρίωνας και ο Επίτροπος του ιερού Ναού Αγ.Γεωργίου Ν.Πεντέλης κ. Λαγός, ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης κ. Παναγιωτόπουλος Ιωάννης, εξέχουσες προσωπικότητες κ.κ. Τάσιος Θεοδόσιος, Ζιάγκας Μιχαήλ, Φραγκογιάννης Θεόδωρος, Γερασιμόπουλος Παναγιώτης, Γεώργας Δημήτρης, Κάπος, Καραχάλιος, Κούκος, Παπαγεωργίου Ιωάννης, Παπασημακόπουλος Νικόλαος, η κα. Ρακοπούλου και οι κ.κ. Σαραντάρης Σάκης, Τόϊλος Χρήστος. Από την Περιφέρεια παρευρέθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα κ. Μανιάτης Κωνσταντίνος, η Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών κα. Βασιλάκου Λιλίκα, ο κ. Αλαϊάδης Γιώργος υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, ο κ. Κανελάκης Κώστας Περιφερειακός Σύμβουλος και οι κ.κ. Κόλιας Κωνσταντίνος και Παπαχρυσάνθου Χρήστος. Από την Αυτοδιοίκηση παρευρέθησαν ο κ. Αδαμόπουλος Θανάσης υποψήφιος Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου και ο κ.Καπερνάρος Βασίλειος υποψήφιος Δήμαρχος Αθηνών, ο κ. Λαδόπουλος Γιάννης υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου, ο κ. Τομπουλίδης Δημήτρης πρώην Δήμαρχος Μελισσίων και ο κ. Παπαδόπουλος Νίκος πρώην Δήμαρχος Βρηλισσίων, ο κ. Κόσσυβας Μιχαήλ και ο κ. Κρανίδης Μάνος Αντιδήμαρχοι Χαλανδρίου, ο κ. Σάμιος Ιωάννης πρώην Αντιπρόεδρος Ν.Πεντέλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αμαρουσίου και Χαλανδρίου κ.κ. Κατσιγιάννης Επαμεινώνδας, Παρασκευόπουλος Σωτήρης, Ανδριανάκης Μύρωνας. Επίσης έδωσαν το παρόν οι επίσημοι υποστηρικτές της Εστίας Δωρεάν Παροχής Τροφίμων και Ρουχισμού του Εθελοντικού Κλιμακίου Πεντέλης κ.κ. Χρόνης Ευάγγελος, Κολιός Τέλης, Αρβανίτη Ηρώ, Ντεμέης Χρήστος, Μαζαράκης Ευάγγελος, Ηλιακίδης Χρήστος, Κωνσταντακάτου Ελένη, Λοϊζου Καλιόπη, Μπιτσικώκος Γρηγόρης, Πιλατάκης Κώστας και Μαρία, Πιτταδάκη Τζένη, από το χώρο του Αθλητισμού η Ολυμπιονίκης κα Κατερίνα Θάνου και η Διεθνής Πολίστρια Μαυρέλου Βάσω και από τον Καλλιτεχνικό χώρο ο κ. Λεμπέσης Γιώργος. Από τους Συλλόγους της πόλης μας παρευρέθησαν οι Πρόεδροι κ.κ. Χαρτοματζίδης Νίκος, Κωνσταντάκης Κώστας, Δρόσος Λουκάς, Δουκάκος Βασίλειος, Βασιλείου, Μπουζάκης Χαράλαμπος, Αϊβαλιώτης Απόστολος,

Χθες αποθεώθηκε ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης. Και στο πρόσωπό του ξαναγεννήθηκε η ελπίδα. 

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιανουάριος 2021
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν202
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1261048

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση