Τοποθέτηση Δημάρχου στη Συγκέντρωση για το κλείσιμο των Νοσοκομείων, στην πλατεία Αγ.Γεωργίου την Πέμπτη 22/8/13

diamartyriaGiaFleming220813_6807 fleming__6710 Ο αγώνας αυτός ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να τιτλοφορηθεί ως κομματικός, γιατί αυτό διευκολύνει τα σχέδια της Εξουσίας...!   Πέρα και πάνω από όλα, είμαστε εδώ ως εκπρόσωποι της κοινωνίας που στηρίζουμε, για τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων, αλλά και κυρίως για τη στήριξη της υγείας των συμπολιτών μας και της δικιάς μας.

 

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

www.penteli.gov.gr //www.stergiou-kapsalis.gr// Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. // 2132050108

22/8/2013

Θέμα: Τοποθέτηση Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου – Καψάλη,

στη συγκέντρωση της 22ας Αυγούστου'13 στην πλατεία Αγ.Γεωργίου στα Μελίσσια για το κλείσιμο του Νοσοκομείου A. Φλέμιγκ.

Αγαπητοί συμπολίτες, φίλες και φίλοι, σε έναν αγώνα που συνεχίζεται για να κρατήσουμε τα νοσοκομεία του τόπου μας στον τόπο μας κι ο οποίος δυστυχώς είχε την απώλεια του νοσοκομείου Παπαδημητρίου, φαίνεται ότι τη διαδρομή αυτή ακολουθεί και το Φλέμιγκ. Θα πρέπει σε αυτόν τον αγώνα, κάθε μέρα, αυτές οι τάξεις να γίνονται όλο και πιο πυκνές. Ευχαριστώ γιατί σήμερα είμαστε εδώ όλο και περισσότεροι και δηλώνουμε ότι στους αγώνες αυτούς, θα είναι εδώ όλη η πόλη μας και όχι μόνο.

Αγαπητοί μου, είναι ανάγκη ο αγώνας αυτός να είναι ένας αγώνας δυναμικός και να είναι ένας αγώνας ο οποίος δεν ανήκει μόνο στα κόμματα αλλά ανήκει πέρα και πάνω από όλα στις Κοινωνίες και κυρίως στην Κοινωνία των Μελισσίων, της Πεντέλης και της Πατρίδας μας.

Ο αγώνας αυτός ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να τιτλοφορηθεί ως κομματικός, γιατί αυτό διευκολύνει τα σχέδια της Εξουσίας...!

Πέρα και πάνω από όλα, είμαστε εδώ ως εκπρόσωποι της κοινωνίας που στηρίζουμε, για τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων, αλλά και κυρίως για τη στήριξη της υγείας των συμπολιτών μας και της δικιάς μας.

Αγαπητοί μου, ο κ. Υπουργός, στη σύσκεψη που είχαμε, άλλα μας δήλωσε, άλλα δεσμεύτηκε και άλλα υλοποιεί. Στη διαδικασία αυτής του της ανακολουθίας, όπως του δήλωσα και προσωπικά εκεί και το γνωρίζετε, θα με βρεί, θα μας βρεί όλους απέναντι!

Είμαι της άποψης, ότι πρέπει όλοι μαζί σε αυτόν τον αγώνα, να δώσουμε το μήνυμα ότι εμείς θέλουμε ένα Φλέμιγκ, πρώτον που θα λειτουργεί ως Γενικό Νοσοκομείο, δεύτερον που δεν θα απολυθεί κανένας και τρίτον που θα λειτουργεί τις εφημερίες του. Τρία θέματα για τα οποία ενώπιον των εκπροσώπων σας, δεσμεύτηκε προσωπικά σε μένα ο κ. Υπουργός και είναι και οι θέσεις τις οποίες και στηρίζω και στηρίζουμε.

Θα κλείσω γιατί το τρίλεπτο πέρασε, με τη βασική μου θέση και λόγω της στρατιωτικής μου καταγωγής, ότι η διαδρομή είναι ΠΟΛΕΜΟΣ και σαν τέτοια διαδρομή την αντιμετωπίζουμε! Και το κυριότερο, να ξέρουμε όλοι ότι ένας πόλεμος, θέλει δυναμική και έχει απώλειες! Είμαστε έτοιμοι και για τα δύο!

Ευχαριστώ!

Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης

Δήμαρχος Πεντέλης

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιανουάριος 2021
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν255
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1261376

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση